9 Nyíl

Amikor a nagyok is játszadoznak egy kicsit

2017. március 13. 14:00 - adam_f

Csak egy videó

Csak egy kicsit kell jobban körülnézni az interneten, és máris olyan gyöngyszemekre bukkanhatunk, mint az alábbiakban közreadott videó, amelyben négy ismert játékos próbálja ki magát a dartsosok által is nagyon kedvelt "Killer" nevet viselő ügyességi játékban. Nézzük, hogyan is sikerült nekik.

Érdekes egy játék ez a "Killer", annyi szent. Viszont érdemes kipróbálni, mivel rendkívül jó gyakorlást biztosít a dupla szektorokra. Hogy miért is mondom ezt? Nagyon egyszerű a válasz erre a kérdésre, és az egész a játékszabályokban is benne foglaltatik. A játék alapvetően nem másról szól, mint arról, hogy ki kell ejteni az ellenfeleinket. A játék kezdetén minden játékos eldob egy nyilat (a gyengébbik kezével), amivel kiválasztja a saját szektorát, amit az egész játék során birtokolni fog. Az első cél az, hogy mindenki „Gyilkossá” váljon azáltal, hogy eltalálja a számának megfelelő dupla szektort. Amikor ez megvan, a játék további részében ő a „Gyilkos”. Arra kell törekednie, hogy „megölje” ellenfeleit úgy, hogy az ő szektorszámaikat is sorban megdobja (persze a dupla szektort), amíg csak mindannyiuk „élete” el nem fogy. Az utolsó életben maradó játékos a nyertes. Nem szokatlan ebben a játékban, hogy a játékosok „csapatba verődnek”, és rászállnak egy ügyesebb játékosra, hogy kizárják a játékból.

Nos, a 2016-os Ladbrokes World Series of Darts versenyének szabadidejében négy játékos, név szerint James Wade, Peter Wright, Mensur Suljovic és Michael Smith próbálta ki magát ebben a nagyon kellemes ügyességi játékban. Hogy milyen sikerrel tették meg ezt, arról az alábbi videó tanúskodik:

Ha ezek után Ti is kedvet kaptatok ehhez a játékhoz, ne habozzatok! Hívjátok össze a haverokat, és mindent bele...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr6012333291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása