9 Nyíl

Taylor kihagyja a Grand Slamet is?

2017. június 07. 17:33 - Viking958

Hírek a darts világából - 1 percben

Nem mindig tudunk egy hírből hosszú cikket írni, de ha sok ilyen hír van, azokat megpróbáljuk egy csokorba szedni. Jöjjön hírrovatunk első (teszt)kiadása!

taylorlose.jpg

Paul Nicholson válla továbbra is rakoncátlankodik, tegnap újabb fizikoterápián vett részt. Állítása szerint remekül halad a gyógyulásban és a ma már dobálgatott is egy kicsit. A hétvégén még csak a kommentátorállásból jelentkezik, de a jövő heti PC-n már részt vesz. 

A World Cup of Dartson 3 darab 10 nyilas született, mindhárom holland névhez fűződik. Kettőt párosban szereztek és egyet Barney dobott, aki egyébként az idei 21 tíznyilasból nyolcban benne volt.

Phil Taylor kimaradhat a Grand Slamről is, ugyanis fogynak a kvalifikációs helyek. World Matchplay, World Grand Prix, Champions League of Darts (Még nem kvalifikált), PDC GSOD kvalifikáció (amennyiben szükséges), ezek azok a tornák, ahonnan bejuthat az Öreg a novemberi versenyre. 

Peter Wright és Michael van Gerwen az idei ET szezonjának legjobbjai, ahogy ezt az alábbi kép is bizonyítja. Legarányuk magasan a többieké felett áll, ahogyan az átlagaik is kimagaslóak.

atlag_1.jpg

A jövő heti PC fordulókat ismét jó néhányan kihagyják, köztük John Part, John Norman, Raymond van Barneveld és természetesen a Phil Taylor - Terry Jenkins duó sem lesz ott. 

pcskip.jpg

Adrian Lewis visszalépett a las vegas-i és a sanghaji World Series of Darts fordulóktól, ugyanis felesége gyermeket vár és a szülés ideje a nyárra esik. A versenyeken Gerwyn Price lesz az angol helyettese. 

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr8912575047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása