9 Nyíl

Phil Taylor nyíltan kiállt Price mellett

2019. február 11. 19:18 - Denis Potvin

A 16-szoros világbajnok nemrégen egy interjúban beszélt Gerwyn Price-ről és neki kiszabott 21 500 fontos büntetésről. The Power nem osztja a DRA döntésnek helyességét. A büntetésről egyszerűen annyit mondott, hogy undorító.

taylor1.jpg

„Nem igazán látom át mit csinált rosszul – kezdte az 58 éves legenda – Nem tesz semmi mást, mint bármely más játékos tenne. Andy Hamilton, Michael van Gerwen, Kim Huybrechts mindezt csinálja. Sőt még Gary Anderson is.”

„Undorító a döntés. Ha Gerwyn helyében lennék, megóvnám a döntést és nem fizetnék egy fillért sem. Szó sem lehet róla. Nem. Amikor mások megússzák, akkor vele is így kellett volna.. Ha meg nem akarnak cirkuszt, beszéljék meg előtte a játékosokkal.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr814621050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása