9 Nyíl

Adrian Lewis hírtelen tizenhat helyet javított

2017. április 03. 11:11 - Viking958

Egy kis ranglistamustra...

Ugyan még nagyon messze van az év végi zárás, ami után eldől, hogy ki az, aki bennmarad és ki az, akinek januárban harcba kell szállnia ismét a Tour Cardért, de nézzük, hogy állnak a játékosok.

400px.jpg

Harmincegy versennyel a vége előtt nem sok változást tapasztalhatunk az élmezőnyben, Mark Webster és Cristo Reyes az, akik egynél többet mozogtak előrefelé. Ez a 27. hely Reyes számára újabb egyéni és nemzeti csúcs, de valószínűleg itt nem áll meg a spanyol harcos.

top32_3.png

A hátsó régió már érdekesebben alakul, ugyanis a 64. helyen holtverseny alakult ki van Peer és Hamilton között. Utóbbi mindkét napon nyert mérkőzést, míg előbbinek nem sikerült a pontszerzés. Wes Newton is rátalált a jó útra, ő is nyert egy-egy meccset mindkét fordulóban és két helyet is előre mozgott. A hétvége nyertese így sem ők, hanem a holland Jan Dekker, aki remek két napot produkálva már 9000 fontra távolodott el a kiesőzónától, így szép lassan megnyugodhat.

top33-64_2.png

A Pro Tour ranglistára rápillantva azt láthatjuk, hogy Benito van de Pas két helyet csúszott vissza, köszönhetően annak, hogy nem szerzett pontot a hétvégén. Reyes már a legjobb 16-ban van, így bízhat benne, hogy egy-két hiányzónak köszönhetően nem mindig MvG jön vele szemben a nyolcaddöntőben, ahogy ez az elmúlt három versenyen történt.

Adrian Lewis győzelmével ismét a legjobb 32 között találta magát, ami azért is előnyös számára, mert így a korai szakaszban elkerülheti a komoly neveket és nem kell már az első fordulóban van de Passal játszania.

Barney is visszatért a legjobb 32-be, köszönhetően a tegnap elért negyeddöntőjének. A hétvége nagy vesztese a holland Wattimena, aki távol maradt a versenytől és 4 helyet a 36. helyig csúszott vissza, így a hétvégén már nem lesz a kiemeltek között.

pro_tour.png

A hétvégén újabb két fordulót rendeznek meg, amikről természetesen be fogunk számolni.

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr1312397209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása