9 Nyíl

A vb csütörtöki programja

2015. december 17. 09:00 - Denis Potvin

Négy meccsel megkezdődik a 2016-os PDC-világbajnokság Londonban. Az első napon négy meccs lesz. A hajtás alatt a csütörtöki program, és a résztvevők eddigi egymás elleni eredményei.

PÓTSELEJTEZŐ

Andy Boulton (angol)–Per Laursen (dán)

A két dartsos még sosem játszott egymás ellen.

1. FORDULÓ

Jamie Lewis (walesi, 31.)–Daryl Gurney (északír)

Legutóbb idén márciusban találkoztak és Guerney 6-5-re nyert. Összesített eredményük 2-1 az északír javára. Világbajnokságon ez lesz az első meccsük.

Peter Wright (skót, 4.)–Keegan Brown (angol)

Most lesz a hatodik meccsük Brown 3-2-re vezet eddig, ebben az évben kétszer meccseltek, egyszer Wright, egyszer Brown nyert. Mi is tippeltünk a végeredményre.

Gary Anderson (skót, 2.)–Andy Boulton (angol)/Per Laursen (dán)

A világbajnoki címvédő Boulton ellen 1-1-re áll, mindkét meccs idén volt, Anderson 5-1-re verte Boulton, a PDA Players Championshipben viszont 6-0-ra kikapott tőle. A dán ellen is 1-1-re áll Anderson.

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr528177628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása