9 Nyíl

Devon Petersen és a Hungarian Darts Trophy

2021. szeptember 01. 10:51 - Dart Major

Még két nap és elkezdődik a történelmi jelentőségű Hungarian Darts Trophy, vagyis az első PDC torna Magyarországon. Ennek kapcsán mondta el érzéseit a PDC honlapjának Devon Petersen.

Nemcsak nekünk magyaroknak nagy dolog az, hogy végre komoly PDC esemény lesz Budapesten. A darts világ is érdeklődve figyeli a történéseket, hiszen egy új helyszín mindig izgalmas és nagy lehetőségeket rejt magában. Ezen apropóból mondta el gondolatait a szakkommentátorként is kiváló játékos Devon Petersen.

"Fantasztikus lehetőség Magyarországra jönni. A PDC és a PDC Europe folyamatosan keresi ezeket az új lehetőségeket és új helyszíneket, és ha megnézzük a színvonalat a korábbi Eurpean Tour állomásokhoz képest, láthatjuk, hogy a színvonal növekszik. Minden eseménnyel, minden rendezvénnyel ez a szint csak javul, és látható, hogy az European Tour versenyek most a nagy (major) eseményeket "utánozzák". Általában azok a játékosok érnek oda egy-egy ilyen verseny elejére akik a major tornákon is jól szerepelnek. Ez egy óriási esemény lesz. Láthatod a friss World Matchplay győztest Peter Wrightot, ott lesz Joe Cullen, Gerwyn Price, Michael van Gerwen, Nathan Aspinall, José de Sousa is. Mind top játékosok és elmennek Magyarországra és megmutatják mit tudnak. Lehetőséget adnak a magyar embereknek, hogy lássák, mire képesek ezek a  játékosok, és ezáltal tovább fejlelődhet a sportág Magyarországon. "

Reméljük látunk valami hasonlót ettől a kiváló sportembertől:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr5516676612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása