9 Nyíl

Barney egyből kiesett a Unibet Mastersen

2016. január 30. 18:34 - Denis Potvin

Véget ért a délutáni program az PDC-világbajnokság utáni első komolyabb versenyen, a Milton Keynes-ben zajló Unibet Mastersen. Raymond van Barneveld máris elbúcsúzott. Michael Smith 10-7-re győzte le, hiába volt Barney-nek 138-as kiszállója is. Volt egy zseniális meccs is.

Méghozzá az első. A torna első fordulójában, amelyben a világ 16 legjobb játékosa vesz részt, 10 nyert legre játsszák. Úgy kezdődött, hogy Robert Thornton és Dave Chisnall kezdett és Chizzy elég szomorú helyzetben volt, hiszen Thornton már 8-0-ra vezetett. 8-0-ra. Innen kapott ki végül 10-9-re, óriási meccs volt.

Aztán jött James Wade, aki 10-9-re nyert Terry Jenkins ellen. Jött a záró meccs, Peter Wrigh-t a torna első száz feletti átlagával győzte le Ian White-ot 10-7-re

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr408335720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása