9 Nyíl

Tudjátok mi az a Flight Map Challenge?

2016. február 24. 22:25 - Denis Potvin

Van egy érdekes játék, amit a Premier League-hez kötnek és a Premier League-ben szereplő játékosok szerepelnek benne. A lényeg a következő. A szpíker különböző kérdéseket tesz fel, persze leginkább sporttal, de nem feltétlen dartsszal kapcsolatos kérdéseket. A PL összes fordulójának a városa szerepel egy táblán, és mindenki tippel, aztán dob. Az első körben Adrian Lewist faggatták, a holnapi nap előtt pedig éppen a hazai pályán szereplő Gary Andersont. Nézzük, hogy válaszolt és hogy dobott. De vannak más gondolataink is.

A lényeg, hogy nem elég kitalálni a várost, még egy dupla bull is kell a sikeres tipphez. Azért Lewist is megmutatjuk, aztán azt is, hogy Gary Anderson hogyan tippelt. Itt van az elmúlt hét Adrian Lewisa.

Amúgy még egy gondolat a holnapi versenyhez. A brit, vagyis inkább skót napilapokat böngészve az derült ki, hogy hihetetlen elszánt közönség várja a csütörtök estét Aberdeenben. A skót nemzeti öntudat miatt Gary Anderson, Robert Thornton és Peter Wright sikeréért nagyon sokan fognak drukkolni holnap az AECC GE Oil & Gas Arenaban. Remek verseny lesz, így hát mutassuk meg Andersont a Flight Map Challengen.

Az pedig külön örömöt jelent nekünk - szerintem nem csak számunkra, hanem az összes dartsot kedvelő és művelő magyar sportember számára -, hogy a sportág iránti törődés egyre több médiában megjelenik. Annak idején egy másik sportág blogalapítójaként sikerült egy olyan szubkultúrát kialakítani, amely azt a bizonyos sportágat (persze nem az írásainkból, de mondjuk úgy, hogy az összefogás erejéből) az A csoportba eljuttatta. Nem állítom, hogy rajtunk múlt, de sokat akartunk és tettünk is ezért. Fontos lett, nem csak nekünk, hanem a társadalom irányítóinak is. Nagyon szeretnénk, ha mi is idáig jutnánk el egyszer. 

Hajrá Darts! Hajrá Magyar Darts!!!

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr598417270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása