9 Nyíl

Számok, amelyek bizonyítják van Gerwen egyeduralmát

2016. március 10. 14:18 - Denis Potvin

Az egyik kiváló, a darts statisztikáival foglalkozó oldala rendre remek összeállításokkal rukkol elő. A mostani apropóját természetesen a csütörtöki esti, nottinghami Premier League-forduló adta. De van egy másik statisztikai összeállításunk is a dartsadatok kedvelőinek.

Ezen a listán természetesen az bajnokság állása adja az alapot. A megnyert és elveszített legek után ezek százalékos aránya következik. Majd a játékosok formája. Ezt követi az eddig lejátszott öt játéknap átlagai: a pontátlag, kiszállók aránya, a 180-asok és a végén, hogy hány legenként szórt valaki három tripla húszast. Chisnall már 21 száznyolcvanasnál tart, viszont kiszállóit nála rosszabbul csak Lewis és Wade dobja. Azt, hogy Michael van Gerwen miért vezet, a számsora egyértelműen bizonyítja.

pl-table-week-6.png

A másik táblázat nem kifejezetten a PL-hez kapcsolható, de a játékosok nagy része ott szerepel. Tanulságos és érdekes táblázat ez is. Azt mutatja, hogy a top16 dartos az elmúlt öt évben meccsei hány százalékát nyerte meg. Jól látszik a holland töretlen fejlődése, 59,1-ről jött fel 93,6 százalékra. Egészen bámulatos. Az eredmények a pirostól a zöld színig vannak illusztrálva, a legpirosabb a legrosszabb, a legzöldebb a legjobb eredményt mutatja.

cdiyul2waaalhub.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr748459912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása