9 Nyíl

Mark Webster mesélt egy kicsit

2021. augusztus 19. 10:15 - Dart Major

Mark Webster nem tudott Blackpoolban lenni a World Matchplay-en a Covid-19 pozitív tesztje miatt,  az Online Darts-nak adott legutóbbi interjúja keretében beszélt a legnagyobb nevekről.



Többek között beszélt Peter Wrightról és a lehetőségről is, hogy a jövőben a világelsővé váljon Gerwyn Price helyén.

"Peter Wright ha csak a világbajnoki címet fogja megnyerni, a világranglista első helye is vele fog járni. De nem csak a vb címet akarja, ő meg akarja nyerni Grand Slam -et, a World Grand Prixet. Mindig javítani akar, mindig jobb akar lenni. Nagyon jó helyzetben van ehhez."

A potenciális világelsőkkel kapcsolatban, az interjúban tárgyalta Michael van Gerwen jelenlegi helyzetét, aki még nem nyert címet az idei évben.

"Michael még mindig nem az a Michael, akit ismerünk, de közel van hozzá. Az elődöntőbe jutás is mutatja ezt. Mindenképp pozitívumként kell használnia ezt. Az év döntő időszaka jön, hatalmas hat hónapok állnak előttünk."

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr3116664754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása