9 Nyíl

Happy Birthday, Mr. Power!!!

2016. augusztus 13. 12:15 - adam_f

Phil Taylor ma lett 56 éves

Bár röviden és tömören próbáltam fogalmazni, attól még nem kerülhető meg az a tény, hogy mindenki nagy kedvence, a még ma is hatalmas erőtől duzzadó, tizenhatszoros világbajnok (14 PDC és 2 BDO vb-cím), tizenötszörös World Matchplay, tizenegyszeres World Grand Prix, hatszoros Grand Slam és Premier League, valamint rengeteg egyéb torna győztese, nagyon sok kilencnyilas gazdája, a Dartfather, vagyis Don Powerone, alias Philip Douglas Taylor a mai napon töltötte be 56. életévét, amihez - innen Magyarországról is - szívből gratulálunk. Happy Birthday, Mr. Power!!! Kívánjuk, hogy még sokáig hajigáld azokat a magyar pénzben szinte ki sem fejezhető áron kapható nyilaidat! :)

Ui.: Van pár Power-es tollam elfekvőben. Ha netán Phil Taylor fan vagy, akkor dobj egy üzit Facebookon, ha jót akarsz magadnak! ;)

dartfather.jpg

 

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr310407860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása