9 Nyíl

A Prince of Darts bemutatja: Dean és Lorraine Winstanley a házban!

2016. október 10. 10:00 - adam_f

Mint ahogy már sokszor elhangzott, van egy kis szentély Budapest szívében, ahová szeretettel várnak mindenkit, aki a darts szerelmese. Azt is, aki még csak most ismerkedik a sportág alapjaival, és persze azt is, aki már hosszú évek óta dobálja a kis nyilakat a táblába. November 4-én pedig egy nagy durranásnak lehetünk majd szem- és fültanúi, hiszen a Prince of Darts nem akármilyen játékosokat lát vendégül. Az angol darts-házaspár, vagyis Dean és Lorraine Winstanley teszi majd tiszteletét a sportág magyarországi szentélyében. Aki csak teheti, jöjjön el. További részletek a Herceg facebook oldalán.

Hogy egy kicsit feldobjuk a lendületet ahhoz, hogy sokan részt vegyetek ezen az eseményen, gondoltuk, hogy egy kicsit bemutatjuk nektek ezt a két kedves, és nagyon közvetlen játékost, akiket szerintem a többség azért jól ismerhet, viszont mi azért igyekszünk egy kicsit feleleveníteni az eddig róluk tudott dolgokat. Rendhagyó módon kezdjük a kedves feleséggel, elvégre az udvariasság itt is dukál.

lw.jpg

Hát íme, a kedves, a szép, és mindig mosolygós Lorraine Winstanley. De jaj annak, aki a tábla előtt szembekerül vele ellenfélként. Akkor aztán nincs mosoly, csupán hajszálpontosan hajigált nyilak, és a végén a gratuláció. Persze annak, aki majd a bulin játszhat ellene, annak tutira nagy élmény lesz, szóval semmiképpen sem szabad kihagyni a lehetőséget. De mielőtt teljesen eltérnék a témától, gyorsan visszakanyarodok a fősodorba, és megmutatom, ki is ez a kedves és mosolygós hölgy.

Lorraine Farlam néven látta meg a napvilágot immáron negyven esztendeje az angliai Buxtonban. 2010 óta erősíti a BDO-t, első komoly győzelmét pedig 2011-ben aratta a Romanian Openen, ahol 5-1-re győzött a döntőben Jane Shearing ellen. Szinte minden évben résztvevője a BDO-világbajnokságnak, ahol eddig 2012-ben tudott a legmesszebb jutni, pontosabban egészen az elődöntőig, ahol Deta Hedman állította meg a menetelésben. Ezen kívül 2012-ben World Masters elődöntőt játszhatott, valamint 2016-ban World Darts Trophy negyeddöntőig jutott. Kétszer skót és svéd Open-győztes, valamint egyszeres Gold Cup, Romanian Open, Welsh Masters és Brit Open-győztes. Jelenleg pedig a 7. helyet foglalja el a BDO női ranglistáján. 

Civilben szépségtanácsadóként dolgozik (tehát - csúnya szóval élve - félprofiként játszik), talán ezért sem látszik rajta a kora, simán egy tizest letagadhatna :)

Az összejövetel másik vendégét azt hiszem, nem kell nagyon bemutatnom, hiszen ő volt az első külföldi játékos, akivel oldalunk riportot tudott készíteni. Nála csak a fontosabb dolgokra szorítkozom, úgyhogy következzék egy kis emlékeztető Dean Winstanley-ről.

dw.png

Dean 1981-ben született Swinton-ban, de jelenleg Doncasterben él. Kétévesen(!) kezdett el játszani, majd 12 évesen egy időre felfüggesztette a játékot. Ám tíz év múlva újra nyilakat fogott, és azóta nem is tette le őket. 2008 és 2012 között a BDO berkein belül pallérozódott, ahol legjobb eredménye öt tornagyőzelem (Belga Open, Cseh Open, England Open, British Classic és Német Open), valamint két második hely (a 2011-es világbajnokságon és a World Mastersen). 2012-ben lépett át a PDC-be, ahol azóta is játszik, de sajnos kiemelkedő eredményt még nem tudott felmutatni. Kivéve azt a kilencnyilas játékot, amit a holland Vincent van der Voort ellen követett el a 2013-as világbajnokságon, és 7.500 angol fontot ért neki (a meccset viszont 4-2 arányban elvesztette).

Szóval, aki csodát akar látni, jól akarja magát érezni egy jó közösségben, és még játszani is szeretne a darts eme két jól ismert alakja ellenében, azt sok szeretettel várják a szervezők november 4-én, a Prince of Darts-ban. Kihagyhatatlan és emlékezetes este lesz, annyi szent...én még egy kilencnyilast is tennék rá. :)

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr1411783909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása