9 Nyíl

Így lakják be a hollandok a PDC-t

2016. október 13. 10:00 - Denis Potvin

Tegnap elkezdtünk videózni, és ma pedig a másik fontos küldetésünket szeretnénk teljesíteni. Nagyon fontos szempont ebben a sportágban a statisztika. Mi pedig szeretnénk minél több és minél érdekesebb statisztikai adatokat megmutatni nektek. Ha valami, akkor ez nagyon fontos értékmérője a dartsnak. A hollandokat van aki szereti, és van, aki nagyon nem. Tény. A britek (angol, skót, walesi, északír) és az írek mellett a legjelentősebb csapat, csoport, amely meghatározza a mai darts lényegi mivoltát.

Most megmutatjuk, hogy a legjobb hollandok 2012 januárja óta hogyan is szerepeltek a világranglistán. Van egy fiú, aki 2014 januárja óta, bizony letaszíthatatlan. Mi hiszünk benne, hogy egyszer a magyarokét is így meg tudjuk rajzolni. Kifogások nélkül. Hát íme:

 cuf0lyvwcaapeto.jpg

a képet letöltve és kinagyítva minden lényeges információ olvasható.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr9011800399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása