9 Nyíl

Trükközzünk nagyban!

2016. október 18. 14:00 - adam_f

Csak egy videó

A darts - mint köztudott - a kéz finommotorikus működésére épülő, és agyban is nagyon nagy koncentrációt igénylő sportág. De vannak olyanok, akik olyan nagy tökélyre fejlesztették a benne rejlő trükkös elemeket, hogy már szinte külön ága alakult ki ennek a dolognak.

A trükkdobásoknak se szeri, se száma, mindenféle módon és helyen képesek kivitelezni egy jó dobást, elvégre a tábla mobilis, és a nyíl sem foglal olyan sok helyet. Az alábbi videókban megmutatjuk, hogy milyen trükköket tudnak megcsinálni az erre vállalkozók egy nyíl, valamint egy tábla segítségével.

Megjegyzés: A videókban előforduló trükkök nem összevágott felvételek, hanem ténylegesen megcsinálták, de ha lehet, ti ne csináljátok meg őket, vagy ha vállalkoztok rá, akkor fokozott elővigyázatossággal tegyétek, mivel balesetveszélyesek lehetnek! Természetesen mi nem biztatunk rá senkit sem.

Íme, az első videó. Két ausztrál fiatalember különféle extrém helyzetekben mutatja meg, hogy kell bull-t dobni:

A második videót egy amerikai úriember követte el. Bár nála nem jött össze sem 180, sem bull, és még a dupla kiszálló sem, de szerintem már az is megsüvegelendő, hogy ekkora nagy távolságból is el tudja találni a táblát.

Szóval gyakorlásra fel, és jöjjenek azok a trükkök! Ám ilyenkor azért mindig véssük eszünkbe Charlie O' Brien örökérvényű jótanácsát: "Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot óvatosan!" ;)

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr911817891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása