9 Nyíl

Azt hiszem, Viagrára lenne szüksége

2016. október 27. 10:00 - Denis Potvin

Ahogy közeledik a European Championship of Darts 2016-os döntője egyre többet foglalkozunk a témával. A mai posztunkban egy kicsit vicces és egy nagyon is komoly részét idézzük fel, és az időutazásunk célpontja 2011. Az öt évvel ezelőtti döntőben Phil Taylor 11-8-ra nyert Adrian Lewis ellen. Nézzük előbb a vicceset, aztán a komolyat.

ec_2011_taylor.jpg

Találtunk egy érdekes videót, ami nagyon vicces volt, még most is röhögünk rajta. Ahogy Taylor és Lewis is a döntő után. A riporter hölgy kérdezte Taylort, hogy mi történhetett a díjjal, amit Taylor kapott, mert kicsit lötyög a teteje. A bajnok erre annyit mondott, hogy úgy néz ki Viagrára lenne szüksége. Lewis sem bírt magával, végigröhögte az interjút. Még a riporter is megkérdezte tőle: "Te voltál?" Taylor pedig a Viagra után Aladdin lámpájához is hasonlította.

Lewisnak amúgy a vereség mellett akadt öröme bőven a torna során. Vincent van der Voort, Dave Chisnall, Kim Huybrechts és Raymond van Barneveld legyőzése után került a döntőbe. A második körben 105,8-as, az elődöntőben 100,93-as átlagot dobált. A tornán 154 száznyolcvanas volt, ebből Lewis egymaga 31-et dobott. Gondoljunk csak bele, a második helyen Wade, Whitlock és van Barneveled állt 16 db száznyolcvanassal . 

És nem mellékesen, a Barney elleni meccsen egy tökéletes leget is produkált. Ezzel lett 10-7 a javára, aztán a holland 10-10-re egyenlített, majd a döntő leget megint Lewis nyerte. Zseniális meccs volt.

 

1 komment
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr3311842759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skatulya bácsi megmondta 2016.10.28. 17:59:16

Mi van mostanában Jackpottal?
Az EB mezőnyében sem látom...
süti beállítások módosítása