9 Nyíl

Cheltenhamben szálltak le az ufók

2017. február 18. 17:56 - Dart Major

Avagy hogyan bukjunk el egy meccset 120 feletti átlaggal

Azt már régóta tudjuk, hogy a dartsosok mezőnye időről időre elruccan egy-egy úgynevezett "exhibiton"-re, azaz haknira. Vagyis bemutatókra. Ilyenkor sztorizgatnak, vegyülnek a rajongókkal és persze játszanak is. 

Egy ilyen összeröffenésre került sor tegnap Cheltenham városában, ahol megrendezték a Cheltenham Masterst is. Egy bemutatókkal egybekötött kis tornáról van szó, amin részt vett Phil Taylor, Michael van Gerwen, Peter Wright és Mark Webster is többek között. Ebben sok hírérték nem lenne, de ha megnézzük a döntő átlagait akkor leesik az állunk.

received_1371047956289184.jpeg 

Igen, jól látja a kedves olvasó. Peter Wright neve mellett 133,60-as átlag! Egészen fantasztikus. És persze MvG 120-as teljesítménye sem volt akármi, de a 4-0-ás vereséget így sem tudta elkerülni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr3912271128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása