9 Nyíl

Mighty Mike továbbra sem tud rosszul dobni!

2017. március 15. 11:58 - Viking958

betway Premier League Darts - statisztikák

Már hat fordulón vagyunk túl a Premier League idei évadából és szép lassan kezd eldőlni, hogy kiktől búcsúzunk 15 nap múlva.

pl-darts-2017_1.jpg

Kezdjük is a tabellával, Peter Wright átvette a vezetést 6 forduló után, utoljára tavaly vezetett, a 4. forduló után, akkor végül a négybe se került be. Persze zárójelben jegyezzük meg, hogy van Gerwennek eggyel kevesebb meccse van. Taylor a vereségével már csak a 4. helyen van, de itt még semmi sem biztos, nem úgy, mint a tabella alján. Klaasen és Huybrechts mindössze 3-3 pontocskával szerénykednek, és a belgának még nem sikerült meccset nyernie. Vajon sikerül feltámadniuk?

pltabella_5.png

Jöjjön a kedvenc kiszálló statisztikánk, amiben ezúttal MvG volt a legerősebb, 47%-os teljesítménnyel, míg a leggyengébbnek ezúttal Chizzy bizonyult. 6 kísérletből egyszer sem sikerült eltalálnia a D20-at, ez meg is bosszulta magát, simán kapott ki Gary Andersontól. Összességében elmondhatjuk, hogy az Urak szép lassan csúsznak lefelé, kiszállózás szempontjából ugyanis ez bizonyult az idény leggyengébb versenyének. Az utolsó négy forduló számait nézve folytatódik a romlás. 43-36-34-32%, de reméljük, hogy holnap már megszakad ez a sorozat.

kiszallopl_4.png

Az összesített tabellán is látszik a szép lassú csökkenés, már csak 36,3%-os a hatékonyságuk a játékosoknak. Gary Anderson a második fordulóban átvette a vezetést, azóta folyamatosan romlik a hatékonysága, az akkori 53%-ról 40%-ra tornázta le magát, ezzel megadva az esélyt Adrian Lewisnak, hogy ő legyen a kiszállók királya. Barney továbbra is a lista végén kullog, de múlt heti remek teljesítményével felzárkózott a mezőny végére. A szektor kiemelésnél azokat vettem figyelembe, amiket legalább 12-szer megdobtak a játékosok.

kiszalloplossz_4.png

A magas kiszállók versenyében is Snakebite vezet már, 7 darab 100 feletti kiszállójával. Ami viszont érdekes, hogy hét magas kiszállójából egy sem volt 125 felett, míg Jackpot csak kettőt dobott, de mindkettő 160+.

magaskiszallo_4.png

Az átlagokra tekintve láthatjuk, hogy van Gerwen még azon a brutális 105,15-ön is képes volt javítani, már 105,39-en áll. Peter Wright ugyan átvette a vezetést a tabellán, de itt kicsúszott a 100-ból. A többiek kicsit sűrűbben vannak ott a 95-97-es átlag környékén, ezt a szintet ketten nem ütik meg jelenleg: Klaasen és Wade. Az összátlag még mindig nem éri el a 98-at, így egyre kisebb az esélye, hogy megdöntsük a két évvel korábbi 98,99-es rekordot.platlag_3.png

Jöjjön utolsó táblázatunk, a 100+ dobásokról. Egy lista, amit James Wade nagyon stabilan vezet már hetek óta és nem valószínű, hogy letaszítják képzeletbeli trónjáról, köszönhetően a rengetek 140 alatti dobásának. Ezt az arányt láthatjuk az utolsó oszlopban, míg Wade-nek minden 1,73 140 alatti dobásra jön egy 140 feletti, addig Gerwennél ez a szám 0,82, tehát több 140 felettit dob, mint 140 alattit.

tons_2.png

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr1912339675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása