9 Nyíl

Mindkét új győztes a legjobb 16-ban!

2017. április 12. 09:14 - Viking958

Egy parádés hétvégén két új győztest avathattunk, ugyanis szombaton Daryl Gurney, vasárnap pedig Joe Cullen örülhetett a nap végén, ennek köszönhetően pedig már mindketten stabilan top 16-os játékosok a Pro Tour ranglistán.pdc_3.jpg

De ne fussunk előre, először lássuk a jól megszokott Tour Card Race ranglistánkat. 29 versennyel a zárás előtt a közvetlen élmezőnyben nincs változás, azonban Gurney megszilárdította helyét a 16 között, sőt mitöbb, egy ET döntővel( és számára kedvező eredmények esetén) már a top 10-ben lenne.
Robert Thornton is egy aránylag jó hétvégén van túl, már-már a régi önmagát is idézte a játéka. Bejutott a hétvégi ET-re és kicsit távolodott az üldözőitől. top32_4.png

Nézzünk kicsit lejjebb, ahol az izgalmak fokozódtak. Andy Hamilton végre elővette a fiók mélyéről a tudását és mindkét napon fizetős helyen zárt, ami azt jelenti, hogy visszakerült a legjobb 64-be, tehát nem veszítené el a kártyáját, ha most zárnánk le a szezont.
A görög kiválóság John Michael is benn akar maradni, ezért a hétvégét hasonlóan jól zárta, mint a 'Kalapács', de ennek a régiónak a legjobb teljesítményét James Richardson hozta, aki negyeddöntőbe jutott vasárnap. Az angol úr ezzel alighanem biztonságba helyezte magát, bár hosszú még a szezon.

top33-64_3.png

Érdemes rápillantani a 2017-es ranglistára is, amin Gurney már a 4., és Cullen is beugrott a 16 közé. Szép lassan Mensur is oson előre, már a 23. és a kihagyott hétvége után Wattimena javított és feljött a 31. helyre.
Nem teljesítenek ilyen jól azonban a PL résztvevők, Chisnall, Lewis és Klaasen is korán kiesett mindkét versenyen, így ők kicsit hátrébb kerültek van de Passal és a UK Open óta nem túl sokat mutató William O'Connorral együtt.

17top16_2.png

Végül jöjjön a Pro Tour ranglista, amit továbbra is MvG és Snakebite ural, viszont mögöttük van egy kis tülekedés. Huybrechts megelőzte a gyengélkedő Norrist és van de Past, Gurney pedig hat helyet ugorva már a 15. helyen találta magát, megelőzve többek között a hétvégét kihagyó Gary Andersont és a jó formát mutató Mervyn Kinget. Tovább lopakodott Adrian Lewis is, aki már a 24., egy-két kiváló hétvégével akár már az ET versenyeken is kiemelt lehetne. Jermaine Wattimena jó teljesítését pedig már lassan megszokjuk, a villámkezű holland belőtte magát a 32-be ebben a kategóriában is.

pro_tour_1.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr3112418333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása