9 Nyíl

Michael van Gerwen visszatért a győztes útra

2017. április 17. 23:07 - Denis Potvin

Véget ért a HappyBet German Masters. Érezhető volt, hogy Michael van Gerwen borzasztóan szeretne nyerni. Nem csak a cím miatt, hanem újra érezze a győzelem ízét. Hogy visszatérjen a megkezdett útra. Visszatért. 

michael-van-gerwen-betway-premier-league-steve-welsh-pdc_1cacc8q99gerd1nxtdh6x7efv4.jpg

Eljöttek a negyeddöntők és az esélyesek mentek elsőre tovább. Jelle Klaasen, James Wade, Simon Whitlock is kilencven feletti, de száz alatti átlaggal. Aztán megint van Gerwen mentette meg a Premier League-esek becsületét. Alég simán verte Raymond van Barneveldet, 106,23-as átlag jött neki össze. Azért közte egy 164-es kiszálló is. Barney sem panaszkodhat azért. Mindent megtett, neki is volt egy 160-as checkoutja is.

Az elődöntőben Klaasen viszonylag nyugodtan verte meg Wade-t. Nyugodtan, mert 3-1-re, 4-2-re is vezetett. 4-1 lett a kettejük 180-as aránya. A másik meccs is sima volt. Gerwen ezen a versenyen nem tudott száz alatti átlagot dobni, Whitlock ellen sem, A holland 100,58-cal zéárta a meccset, és aztán Klaassent is elintézte. Szép meccs volt, 3-0-ra vezetett a kopasz, majd 4-2-re, 130-as kiszállója is volt, megint száz felett zárt. Teljesen megérdemelten nyerte meg a tornát.

klaasen-gerwen.jpg

Visszatért a győztes útra, április 2-a után, amikor a 6. Players Championshipet nyerte meg, ismét tornát nyert. Senkinek ne legyen kétsége, a világ legjobb játékosa.

Negyeddöntő

Jelle Klaasen 6-4 Kyle Anderson

James Wade 6-3 Peter Wright

Simon Whitlock 6-4 Michael Smith

Michael van Gerwen 6-3 Raymond van Barneveld

 

Elődöntő

Jelle Klaasen 6-3 James Wade

Michael van Gerwen 6-2 Simon Whitlock

 

Döntő

Michael van Gerwen 6-2 Jelle Klaasen

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr6712433385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása