9 Nyíl

A következő állomás: Mannheim

2017. szeptember 05. 12:18 - matyi96

European Tour 10 - HappyBet German Darts Grand Prix

Tudhatjátok már, hogy a dartsban nincs megállás. A vasárnap este még Michael van Gerwen győzelmével zárult, most pedig készülhetünk az újabb European Tour állomásra, a HappyBet German Darts Grand Prix-re, mely Mannheimben kerül megrendezésre, a Maimarkthalleban. german_darts_grand_prix.jpg

A német kvalifikáció kivételével teljes a mezőny, lássuk melyek azok a játékosok, akik részt vesznek ezen a versenyen. 

Kezdjük a 16 kiemelttel. Lényegében ugyanaz a mezőny, ami a múlt hétvégén volt, de most Dave Chisnall is itt lesz Cristo Reyes helyett. Rajta kívül természetesen a világelső Michael van Gerwen is tábla elé áll. Reméljük Peter Wright-nak most nem lesz gondja a poggyászával és akkor teljes mértékben a versenyre tud koncentrálni. Suljovic nem alkotott maradandót az előző versenyen, itt most javíthat. Simon Whitlock szombaton remek teljesítmény nyújtott, vasárnap már nem annyira, kíváncsian várjuk mire lesz elég Mannheimben ez. Michael Smith és Daryl Gurney is tábla elé áll majd szombaton. Ahogyan Alan Norris, Kim Huybrechts és Jelle Klaasen is. Utóbbiaknak bőven van mit javítaniuk az előző heti teljesítményen. Benito van de Pas régóta formán kívül játszik, talán ezen a hétvégén magára talál. Ian White meglepetésre kikapott John Henderson-tól, most újra neki futhat. Itt lesz még Joe Cullen, Rob Cross, Mervyn King és Gerwyn Price is.

A megszokott módon a szigetországban tartott kvalifikációról 18 játékos került be. Ezt a selejtezőt most Barnsleyban tartották. A selejtezőn elindult például John Part is, aki az első körben nagyon simán kapott ki Nathan Aspinall-tól, valamit James Wade is részt vett az eseményen, ő a második körben búcsúzott. A mostani hétvégén is ott lesz Robert Owen, aki óriási meglepetést nyújtott hétvégén (a selejtezőn perdig Bunting-ot legyőzve került be a 18 fős mezőnybe újra). Andy Boulton is sikeresen vette az akadályokat. Darren Webster újra kvalifikálta magát, így Mannheimben is láthatjuk őt. Az előző hét ezüstérmese, Steve Beaton újfent színpadra lép. Jamie Bain simán kapott ki az első körben Hollandiában, Németország lehet jobban fekszik majd neki. Újra láthatjuk Andrew Gilding-et, ugyanis Chris Quantock 6-3-as legyőzésével sikerült kvalifikálnia magát. A remek formában lévő Kyle Anderson is érkezik. Jamie Lewis Maastricht után Mannheimben próbálkozik. Mickey Mansell nevével is régen találkoztunk, neki is sikerült bekerülni a mezőnybe, de nem is akárhogy! Darren Johnson ellen kilenc nyilast is dobott! Keegan Brown és Paul Rowley is csomagolhat. Egy régi motoros, Jamie Caven megmérkőzhet valakivel pénteken. Valamint Mick Todd, Nathan Aspinall, James Richardson, Richard North, Mick McGowan és Ryan Meikle nevével fogunk még találkozni a péntektől vasárnapig tartó versenyen. 

A dél -és nyugat európai selejtezőről 8 játékos kerülhet be a tornára. A selejtezőt természetesen lejátszották már, lássuk ki az a nyolc játékos, aki bekerült. Az első nem más, mint a holland Dirk van Duijvenbode. Második helyen egy olyan játékos került be, akit már a magyar elit jól ismerhet. Ő nem más, mint Zoran Lerchbacher. Ezen a hétvégén most Vincent van der Voort is itt lesz. Ronny Huybrehcts erre a versenyre is sikeresen kvalifikálta magát, pont úgy, mint Jermaine Wattimena. Tavasszal már találkozhattunk a következő úriember nevével is, Michael Plooy újra tábla elé állhat. Múlt héten Mike de Decker volt ott, most pedig Jan Decker lesz ott. Utolsó helyen pedig Tony Martinez került be a 48 fős mezőnybe. 

A kelet-európai selejtezőről a tizedik állomásra szintén Krzysztof Ratajski nyert jogot az indulásra. Ha meg tudná ismételni azt a teljesítményt, amit Hollandiában nyújtott, akkor óriási lépést tehetne akár a világbajnokság felé is a lengyel. 

Az északi -és balti selejtezőt most egy svéd úr nyerte, akivel azért már találkozhattunk, akár European Tour keretében is, de talán mindenki emlékszik rá a csapat-világbajnokságról. Daniel Larsson a döntőben Marko Kantele-t verte meg, ezzel ő lesz ott Mannheimben.

A 48 fős mezőnyhöz csatlakozik még majd négy német játékos. Az ő selejtezőjük szeptember 7-én lesz. Amint lesz eredmény, mi kiírjuk.

Az már jól látható, hogy ezen a hétvégén sem fogunk unatkozni és a versenyezők sem fognak Mannheimben. A kiemelteken kívül is akadnak nagy nevek, így minden adott, ahhoz, hogy egy újabb minőségi versenyt láthassunk.

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr9612804822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása