9 Nyíl

A Magyar Darts Liga jövő heti műsora

2018. április 27. 12:51 - Denis Potvin

Szent meggyőződésünk, hogy az MDL az egyik legjobb kezdeményezés a magyar darts fejlődéséért, ami létezik. Régiókra osztva, igazolt versenyzők és szabadidő kártyások hétről hétre küzdenek meg egymással a helyezésekért. Azt gondoljuk, hogy ezzel nekünk is kiemelten kell foglalkozni, így mostantól egy új kezdeményezést indítunk.

mdl_logo_1.png

Elsősorban minden hét végén ismertetjük a következő hét országos versenyeit. A hét közepéig meg igyekszünk összeszedni az előző hét eredményeit. Terveink szerint minden versenyről szeretnénk beszámolni, akár csak az eredményekkel, de ehhez a klubvezetők segítségét is szeretnénk kérni. Minden verseny szervezőt külön meg fogunk majd keresni, de aki teheti legyen olyan kedves és küldje el nekünk

  • Az eredményeket a nyolcaddöntőtől a döntőig, így NÉV1-NÉV2 4-1, satöbbi.
  • Amennyiben történik valami olyan esemény, amit feltétlen érdemes megemlíteni (9nyilas, 16 db 180-as, 170-es kiszálló, satb.) kétjük ezeket is osszák meg velünk.

Higgye el mindenki, egy játékos számára az egyik legjobb dolog a világon, ha ország-világ olvashatja a nevét. Tehát akkor a jövő heti program, és jövő héten jövünk ezeknek az eredményeivel. A támogatást előre is köszönjük.

2018 május

1 kedd BEAC SE CDFŰ Közép-Magyarország
3 csütörtök Újpalotai KDC Club 501 Budapest Közép-Magyarország
3 csütörtök Tápiószelei DSE Tápiószele Középkelet-Magyarország
4 péntek Darányi DK Darány Dél-Dunántúl
4 péntek Körmendi DC Körmend Nyugat-Dunántúl
5 szombat Békéscsabai DSE Békéscsaba Délkelet-Magyarország
Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr613873812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása