9 Nyíl

Ilagan-dupla Macauban

2018. május 01. 18:17 - adam_f

2018 PDC Asian Tour 3-4 - Macau (összefoglaló)

Lourence Ilagan duplázni tudott a hétvégén megrendezett macaui fordulóban a PDC Asian Tour-on. A fülöp-szigeteki versenyző ezzel a teljesítményével az összetett lista elejére ugrott, és így előnnyel várhatja a következő kört, amelyre június 23-24-én kerül sor majd a japán Kobe városában. Ám addig is nézzük, hogyan is zajlott a macaui hétvége.

pdcasia.jpg

Lourence Ilagan volt a hétvége hőse a Macau szigetén rendezett PDC Asian Tour harmadik és negyedik fordulójában. Az impozáns környezetben rendezett versenyhétvégén a Távol-Kelet legjobbjai mérették meg magukat és mindkét alkalommal a filippinó dartsos ért fel a csúcsra. A szombat versenynapon olyan versenyzőket sikerült legyűrnie a döntő felé vezető úton, mint például a honfitárs Dondzsem Dilacsulangam, valamint a japánok első számú dobója, azaz Muramacu Haruki. A fináléban pedig - minő meglepetés - ugyancsak egy hazafit, Alexis Toylo-t sodorta elé a sors, aki olyan játékosokat tudott maga mögé utasítani többek között, mint a PDC páros-világbajnokságon is játszó Juki Jamadát, valamint a szintén fülöp-szigeteki Paolo Nebridát. Ilagan azonban nem hagyott sok esélyt a honfitársnak, ugyanis végig nála volt az irányítás a mérkőzésen, és végül 5-2 arányban le is győzte ellenfelét, így a szombati nap az övé lett - a 3.600 amerikai dollárral együtt persze.

ilagan1.jpg

PDC Asian Tour 3. - Regency Art Hotel, Macau - 2018. április 28.

Eredmények:

Negyeddöntők:

Hiroto Icsimija 3-5  Haruki Muramacu
Szejgo Aszada 3-5 Paolo Nebrida
Lourence Ilagan 5-0 Dondzsem Dimacsulangan
Alexis Toylo 5-3 Juki Jamada

Elődöntők:
Lourence Ilagan 5-4 Haruki Muramacu
Alexis Toylo 5-4 Paolo Nebrida

Döntő:
Lourence Ilagan 5-2 Alexis Toylo

Vasárnap aztán újfent a filippinó dartsos örülhetett, aki ezúttal a tajvani Pupo Teng-Lieh, valamint a hongkongi Ho-Jin Sek-en túljutva került a fináléba, ahol egy másik - kicsit jóval ismertebb - hongkongi, Ting-csi Royden Lam várt rá. Lam olyan játékosokat utasított maga mögé vasárnap, mint a szombati finalista Alexis Toylo-t, valamint Paolo Nebridát. A döntőben aztán hamar kiderült, hogy Ilagan ezen a hétvégén nagyon jó formát fogott ki, és ezt demonstrálva egy nagyon sima, 5-1-es győzelmet aratott Lam ellenében, ezzel pedig újabb tornasikert és 3.600 dollárt begyűjtve.

ilagan2.jpg

PDC Asian Tour 4. - Regency Art Hotel, Macau - 2018. április 29.

Eredmények:

Negyeddöntők:

Lourence Ilagan 5-3 Pupo Teng-Lieh
Ho-Jin Sek 5-3 Noel Malicdem
Paolo Nebrida 5-4 Szejgo Aszada
Ting-csi Royden Lam 5-1 Alexis Toylo

Elődöntők:

Ting-csi Royden Lam 5-3 Paolo Nebrida
Lourence Ilagan 5-2 Ho-Jin Sek

Döntő:

Lourence Ilagan 5-1 Ting-csi Royden Lam

A jelenlegi állás szerint Lourence Ilagan vezeti a mezőnyt, mögötte a hongkongi Lam a második, míg a japán Aszada a harmadik helyen áll. A sorozat legközelebb a japán Kobe városában folytatódik, június 23-24-én.

oom1.jpg

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr2913883278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása