9 Nyíl

A Gép ismét a jó útra tért...

2018. május 07. 22:58 - adam_f

2018 PDC European Tour: European Darts Grand Prix - Glaspalast, Sindelfingen (értékelések)

Michael van Gerwen imponáló átlagokkal nyerte meg a vasárnap véget ért European Darts Grand Prix versenyét, amit Sindelfingenben rendeztek a múlt hétvégén, mint a European Tour ötödik állomását. A holland világelső továbbra is tartja jó formáját, de emlékezzünk azért meg arról a James Wade-ről is, aki úgy látszik, hogy egy hosszú, küzdelmes időszak végére tett pontot ezzel a csodálatos hétvégi teljesítménnyel. Nézzük, hogy is látták a finalisták a versenyt, immáron a döntő után. 

edgp_2018_logo_homepage_1.png

JAMES WADE (ENG):

wade_et5_600.jpg

"Az első három-négy legben még tudtam tartani a lépést, de aztán valahogy nem ment a játék. Le a kalappal Michael előtt, nagyon jól játszott egész nap.

Jó úton haladok, bár ez még nem az igazi, de az irány már rendben lesz."

 

MICHAEL VAN GERWEN (NED):

mvg_et5_600.jpg

"Azt hiszem, hogy ez volt talán a legjobb versenyem. Három mérkőzésen is 110 pont felett átlagolni, ráadásul egymás után, ez egészen különleges dolog. A többiek mindig megpróbálnak nyomás alá helyezni, így muszáj valami speciálissal kirukkolnom, hogy nyerni tudjak ellenük. James végre ismét visszatalált az útra és egyre nagyobb magabiztossággal játszik. Mindenféle módon próbált nyomás alatt tartani, ami főleg a mérkőzés elején sikerült jól neki."  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr2713898168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása