9 Nyíl

Sohasem túl a csúcson, avagy a kilencnyilas visszatér Budapestre

2018. szeptember 05. 15:56 - Denis Potvin

I don’t believe it – Dean Winstanley

Szeretjük azt – akárki, akármit is mond –, ha tényleg olyan dolog történik a magyar darts életében, amelyet méltán büszkék vagyunk megünnepelni. Egészen biztosak vagyunk abban, hogy a WDF Europe Cup is ilyen lesz. De előtte történik megint egy csoda ezen az alakuló fényes égen. Ide jön megint az az ember, aki egykor a világbajnokságon, a Szentélyben kilencnyilast dobott. I don’t believe it, kiabálta a riporter. Nézd meg őt, találkozz vele, örök élmény lesz. Gyere el!

article-2252521-16a26664000005dc-402_468x286.jpg

A fószer. Aki, amikor megkerestük, hogy lenne egy új klub, és hogy van egy boksz. Amit róla neveztünk el. Azt mondta, ennél nagyobb Tisztesség még nem érte életében.

A fószer. Aki, amikor Budapestre érkezett. Akkor úgy adott jobbost, mintha ezer éve ismernénk egymást és elsorolta fejből, hogy mit szeretne megnézni két nap alatt. Mert ilyen szép várost, ahol először járt. Még nem látott.

A fószer. Aki, amikor elvittük egy nem piti helyre vacsorázni az első nap, ő a végén diszkréten felállt, hogy szólítja a szükség. Majd amikor fizetni szerettem volna. Akkor a pincér jelezte. Hogy a számla az angol Úr által már rendezve.

A fószer. Aki, amikor csendesen orrolva szóltam, hogy a vendéglátás alfája, hogy én csengetek. Akkor azt mondta. Hogy Ő itt nem érzi magát vendégnek.

A fószer. Aki a vacsora után, este 11 magasságában kifejezetten kérte, hogy menjünk le a Prince of Darts-ba. Mert megőrül a kíváncsiságtól. Ott mosolyogva kért tőlünk játékot.

A fószer. Aki olyan szeretettel és szerelemmel nézett Lorraine-re, a Nejére, hogy nekünk is kicsordult a szívünk.

A fószer. Aki aztán csinált egy olyan show-t másnap. Hogy az ott levő vendégek a mai napig beszélnek róla.

A fószer. Aki 2016 novemberének az elején, amikor ott álltunk a reptéren búcsúzkodva. Akkor megölelt és azt mondta. Mindenképpen visszatér.

A fószer. Dean Winstanley akkor sem beszélt a levegőbe. Ez a zseniális ember és játékos újra a Prince of Darts-ban. Szeptember 28-án. Köszi Deano. Csodás nap lesz megint.

(A Herceg)

Minden lényeges információt megtaláltok ezen a linken

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr3414224331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása