9 Nyíl

Ennél fényesebben Gyémánt még nem ragyogott Blackpoolban

2019. július 21. 17:58 - Dart Major

Betfred World Matchplay - második nap, délutáni program

A tegnapi igazán remek nap után jött a folytatás, ráadásul nem is akármilyen nevekkel. Chizzy, Bullyboy, Diamond mind táblához álltak. Tegnap a kiemeltek fele búcsúzott és lássuk be erre ma is volt esély. Nézzük milyen eredményeket hozott vasárnap délután.
1280x420.jpg

Krzysztof Ratajski - Darren Webster 10:5
A lengyel játékos jól kezdett, mindkét kezdését hozta majd csinált egy öt körös breaket. A három leges előnyhöz is volt nyila de elrontott a bullt, Webster így 3-2re felzárkózott. A szünet után nem történt igazán semmi, mindenki behúzta a saját kezdését. Egy kivétellel csupa hat köröst dobtak a felek. A második szünet után elég komolyan fordult a kocka. Ratajski hozta a saját legjét, majd Webster nem bírt kiszállni és ezután már 7-5-re ment a lengyel. Egyre idegesebb lett az angol, már-már thorntoni jegyeket vett magára és ez a játékár is kihatott. Olyannyira, hogy leget sem nyert így Ratajski lépett a második fordulóba. Nem volt egy magas színvonalú meccs, egyik játékos sem érte el a 90-es átlagot. A lengyel sokkal jobban dobta a duplákat és higgadt is maradt ezért megérdemelten ment tovább.
rat_1.jpg
Max Hopp - Dave Chisnall 11:9
Mondhatni, hogy jól kezdett a német játékos mivel az első "játékrészt" 3-2-re megnyerte. Nem is akárhogyan.  Az első két leg break volt, után Chisnall csinált egy négy körös leget, ezt pedig Hopp kapásból visszadobta ráadásul 128-as kiszállóval. Majd egy tizennégy nyilassal újra breakelt a német. A szünet után két leget elvitt Chisnall, ráadásul tizenegy nyilast is dobott. 4-4 után újra nagyot játszott az angol egy öt és egy újabb négy körössel 6-4-re vezetett. A második szünet után jött egy öt körös Chizzytől és már hárommal ment. De aztán valami némileg megtört nála, kihagyott pár duplát és máris 7-7 volt az állás. Sőt egy tizenöt nyilas után már a német vezetett. Erre egy 12-14 nyilas "párral" válaszolt Chisnall és egy legre került a győzelemtől. Ám 97-ről nem szállt ki és Hopp egalizált és jött a hosszabbítás. Chisnall 32 pontról hat nyíllal sem bírt kiszállni és hátrányba került. Majd 128 pontról a bullt rontotta és ez azt jelentette, hogy Hopp jutott tovább.
Lényegesen jobb meccs volt mint az előző, szépen dobták a tömeget, Chisnall azonban fontos periódusokban rontott és így búcsúzott. 
hop_4.jpg

Ian White - Joe Cullen 10:0
Jó párosításnak tűnt ez, ám nem lett jó meccs. Persze ez nézőpont kérdése. White rögtön egy négy körössel nyitott, majd jött egy vontatott hét körös, de aztán 14-15-13 nyilas sor jött és máris 5-0 volt az eredményjelzőn. Cullen nagyjából semmit nem tudott kezdeni a helyzettel. White a szünet után folytatta illetve Cullen továbbra sem találta magát. White dobott négy köröst, öt köröst, Cullen meg nagyjából semmit. Nullázás lett a vége, White jól játszott, közel volt a 100-as átlaghoz, csak néhány rontott dupla lehúzta az átlagát.
white_2.jpg
Michael Smith - Jamie Hughes 10:7
Remekül kezdett Hughes, dobott egy tizenkét nyilast, majd 2-1-es vezetése után csinált egy break leget is. Majd kezdésből öt köröst hozott össze és 4-1-re hozta az első részt. Smith és dobott egy négy köröst, amire egy hat körössel felelt Hughes. 5-3-as Hughes előnynél jött egy újabb tizenkét nyilas Yozzától, amire stílszerűen egy tizenegy nyilassal válaszolt Smith. A második szünetre 6-4-es Hughes előnnyel vonultak el. Smith remekül jött vissza a pihenőről újabb négy körössel szépített majd egy öt körössel egalizált. 6-6-nál Hughes dobott a vezetésért de kihagyta így Smith kezébe került a vezetés.Meg is duplázta az előnyt, amire még tudott felelni Hughes. Ám a hátralévő legeket Smith húzta be és ez győzelmet hozott a számára. 6-4-es hátrány után hat leget nyert és csak egyet bukott ami komoly eredmény. Hughes pedig sajnálhatja a tizenkét elrontott kiszállót, több volt ebben a meccsben számára.
sm_2.jpg

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr1114973688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása