9 Nyíl

Whitlock idén is egyből kizúgott

2015. december 20. 09:43 - Denis Potvin

Bemutatkozott Phil Taylor, és nagyon simán verte a vb eddigi legmagasabb kiszállójával az anime filmek főhősére hajazó japán ellenfelét. Két nagyon sima továbbjutás a szombat esti programban.

cwnf53ww4aawbay.jpgPótselejtező

Ono Keita (japán)–Alex Tagarao (Fülöp-szigeteki) 2-0 (3-0, 3-1)

Az anime filmek hőseire hasonlító kis japán könnyű sikerével kezdődött az esti program. Bár a fülöp-szigeti a második szettben egy 180-nal és 177-tel ijesztgetett, nem tudta megszorítani Ono Keitát.

1. forduló

Simon Whitlock (ausztrál, 10.)–Ricky Evans (angol) 2-3 (3-1, 3-2,, 2-3, 0-3, 4-6)

Ahogy a tavalyi vb-n ezúttal is az első kör jelentette Simon Whitlock végét. Pedig nagyon jól kezdett, kétszer is 180-at dobott és már 2-0-a vezetett. Feltámadt azonban Evans és két leget hozott egymás után. A döntő játszma hihetetlen izgalmas volt. Evans 2-1-re vezetett, amikor 132-ről majdnem ki tudott szállni. Kétszer dobott bullt, de a dupla 16-ot elrontotta. Végül 6-4-re nyerte a szettet és 3-2-re a meccset. Lehet, hogy Whitlock idei búcsúja megint a Premier League-jébe kerül az ausztrálnak.

Vincent van der Voort (holland, 15.)–Laurence Ryder (ausztrál) 3-0 (3-1, 3-0, 3-1)

Nagyon sima győzelem volt ez is, Ryder csak két leget nyert, a holland háromszor dobott 180-at

Phil Taylor (angol, 3.)–Ono Keita (japán) 3-0 (3-1, 3-0, 3-0)

Taylornak a kis japán jutott, akinek az első szettben mindössze egy leg jutott. A második szettben Taylor 52, 32, 81 kiszállóival simán nyert. Az utolsóban pedig bemutatott egy remek 167-es kiszállót is, amely a világbajnokság eddig legnagyobb kiszállója volt.

Önnek már van Phil Taylor könyve?

eroproba_phil_taylor.jpgPhil „The Power” Taylor vitán felül a darts királya, neve egybeforrt a Magyarországon is hihetetlen nép­­sze­rű­ség­nek örvendő sport­­­ággal. Az Erőpróba című őszinte könyvében – amely nem hiányozhat egyetlen dartskedvelő könyvespolcáról sem – Taylor lerántja a leplet a saját és a PDC sztárjainak mindennapjairól. A kötet segítségével bepillanthatunk a dartsvilágbajnokságok őrülten izgalmas backstage-ébe, és megismerhetjük legnagyobb riválisainak – többek között Michael van Gerwennek, Gary Andersonnak vagy Raymond van Barneveldnek – féltve őrzött titkait is, valamint megtudhatjuk,­­­­ hogyan vált ez a korábban kocsmai sport mára a világ egyik legnagyobb üzletévé. Rendelje meg itt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr358185812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása