9 Nyíl

Gary Anderson egy bárányhímlő kíséretében ünnepelt

2016. január 13. 14:48 - Denis Potvin

Akadtak olyan dartsosok a történelemben már, akiket egy-egy nagyobb siker teljesen megrészegített. Gary Anderson nem szédült bele a győzelembe, a pezsgő sem folyt, csendben, családja körében ünnepelt. Igaz egy kellemetlen betegség ezt egy picit megzavarta.

Eric Bistrow egyszer 4 millió jent nyert egy tokiói versenyen. Aztán a szállodai szobájába visszatérve a pénzt az ágyra dobta és szabályosan abban hempergett. Lehetne még példákat sorolni, de Anderson még a kedvenc autószalonjába sem nézett be, bár sokan tudják róla a Nissanok és az Audik nagy szerelmese.

Most a Sports Recordnak nyilatkozott és elmondta, betegséggel teltek az elmúlt napok, mert a kisfia elkapta a bárányhimlőt.

daily-record-darts-quickfire-questions-gary-anderson.png"Én még soha nem voltam bárányhimlős, remélem nem is leszek. - mondta nevetve Anderson. Amúgy éppen semmit sem csináltam az elmúlt 10 napban. A családdal volt. Jó volt kipihenni a karácsonyt. Az igazi nagy dobás az lenne, ha sikerülne megvédeni a Premier League-t, aztán háromszoros világbajnoknak lenni."

Anderson még hozzátette, különösen örült annak, hogy Nicola Sturgeon, Skócia első minisztere és a skót politikai ébredés kiemelkedő politikusa is gratulált a vb-győzelemhez.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr388268462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ikipeti 2016.01.13. 16:27:04

Utolsó mondatban a nevében van egy elütés.
süti beállítások módosítása