9 Nyíl

Eljött az idő, nincs kifogás! Tábla előtt a Premier League

2016. február 03. 11:00 - Turpi9

Holnap végre eljön a dartsosok egyik legszebb napja. Útjára indul a Premier League, a sorozat első fordulóját rendezik Leeds-ben. Egészen biztosan remek hangulat lesz a First Direct Arenaban. Nézzük az első kör párosítását és azt is megvizsgáljuk, hogy milyen esélyeket adnak a fogadóirodák!

20160104101234_83.jpg

A nyitómérkőzést az aktuális világelső játékával kezdődik, azaz Michael van Gerwen fog James Wade ellen tábla elé állni. Nem először fognak egymás ellen megmérkőzni, Mighty Mike 17-szer tudta bedobni a döntő nyilat ellenfele ellen, Wade pedig 11 alkalommal volt erre képes. A bukiknál abszolút van Gerwen az esélyesebb (lehet a Masters győzelme is közrejátszik?!), ugyanis 1,3-szoros pénz jár esetleges győzelmére, a döntetlen és Wade győzelme is egyaránt 6-szoros pénzt fial.

peterwright.jpgA sorozat második mérkőzését Peter Wright és az újonc Michael Smith játssza. Egymás elleni mérlegüket megvizsgálva Wright áll fényesebben, ugyanis hivatalos mérkőzésen hétszer sikerült győznie Smith ellen, Smith pedig csak háromszor tudta legyűrni ellenfelét. A fogadóirodáknál egy hangyányival Wright az esélyesebb, esetleges győzelme 2,1-szerest ér, a döntetlen 4-szeres és Smith győzelme 2,65-szoros pénzt ér!

A harmadik mérkőzés igen pikáns lesz, ugyanis megismétlődik a 2016-os PDC világbajnoki döntő, azaz Gary Anderson és Adrian Lewis méri össze jelenlegi formáját és tudását! Hosszú évekre tekint vissza ismeretségük, mondhatni kiegyensúlyozott egymás elleni mérleggel: A Repülő Skót 22-szer győzött, Jackpot pedig 17-szer diadalmaskodott a tábla előtt. A fogadóirodáknál Anderson győzelme a legvalószínűbb, csupán 1,85-szoros szorzót ér, a döntetlen 4,5 és Lewis győzelme pedig 3-szoros zsetont fizet!

Rögtön utánuk Robert Thornton és Dave Chisnall fog tábla elé vonulni, persze nem egyszerre. Thorn és Chizzy nem is túl régen, pontosabban a hétvégén találkoztak a Mastersen, ahol Chisnall emelhette győztesen fel a kezét. Egyébként náluk majdnem hajszálpontosan igaz az, hogy egyenlő az egymás elleni mérlegük: pont a hétvégi győzelmének köszönhetően vezet Chisnall Thornton ellen 11:10 arányban! A fogadóirodáknál a múlt hétvégi eredményt jósolják, azaz Chisnall győzelmére 1,95-es odsz jár, a döntetlen 4-szeres és Thornton győzelme 3-szoros pénzt hozhat a háztartásba.

phil-taylor-of-britain-re-008.jpgAz est zárómérkőzését Phil Taylor fogja vívni Raymond van Barneveld ellen. A mezőny két legidősebb játékosa nem először fog találkozni egymással, egészen fantasztikus az egymás elleni mérleg: Taylor 53(!) alkalommal győzött, Barneveld pedig majdnem kétharmaddal kevesebbszer, összesen 15 alkalommal. A hétvégi Mastersen mutatott forma alapján Taylor papa mondható a csata esélyesének, ennek megfelelően a fogadóirodáknál is így oszlanak el az odszok: Taylor győzelme 1,8-szoros pénz jár, a döntetlen 4,5-szörös és Barneveld győzelme 3,1-szeres szorzót ér.

Szerintem a nyitómérkőzésen Gerwen ledarálja Wade-t, nem hiszem hogy zsákbamacska lenne rá fogadni. A második mérkőzés fogadás szempontjából izgalmas lehet, én oda egy jó puskaporos döntetlent jósolok. Az idei vb döntő megismétlődésén szerintem újra Anderson fog egy lopott leg-el győzelmet aratni Lewis ellen, Chizzy pedig Thornton-t két vállra fogja fektetni elsöprő lendületével. Az öregek csatáját pedig Taylor fogja nyerni vita nélkül Barneveld ellen. De hogy ez így lesz-e, ez mindenképpen kiderül holnap este!

 

 

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr188353418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása