9 Nyíl

Ezért nagyszerű a Magyar Darts Liga

2016. február 12. 11:40 - Denis Potvin

Mint azt olvasóink is tapasztaltatták, rendszeresen figyelemmel kísérjük a Magyar Darts Liga eseményeit. Arra buzdítjuk a kedves klubokat, klubvezetőket, hogy rendszeresen tájékoztassanak minket ezeknek az eseményeknek az eredményeiről. Az alábbiakban erre mutatunk egy pozitív példát. Ilyen az élet az MDL-ben. Tehát Kedves Klubok, várjuk megkereséseiket, eredményeiket a 9nyilblog@gmail.com email címre. Minden klubnak lehetőséget adunk a bemutatkozásra. És most ismerkedjenek meg a veszprémi Centrum SE Darts Szakosztállyal.

Február 5-én, pénteken este 6 órától a Bagoly Sörözőben, a Centrum SE megrendezésében került sor a 2016-os Steel Magyar Darts Liga észak-dunántúli régiójának 3. fordulójára.

A harmadik, szinte maratoninak számító 6,5 órás megmérettetésre - kimagasló, az idei évadban máris rekordnak számító - 36 játékos gyűlt össze, hogy megküzdjenek a fontos pontokért. A rendkívül színvonalas játszmák után az est végén Kaufmann Krisztián (Wings DC) szerezte meg az első helyezést, amellyel máris vezeti a jelenlegi tabellát. Második helyen Mészáros Ferenc (Győri DC) végzett, míg a harmadik helyen Raszler József (Győri DC) és Freili Tamás (MDSZ) osztoztak.

Klubunk játékosainak eredményei: Tax Tibor, Jáhni Péter és Ujváry Balázs 5. hely; Csunyi Csaba és Gyüre Gábor 9. hely

index_1.jpg

A következő fordulót a Wings DC rendezi február 12-én, Zircen, majd alig egy héttel később, február 18-án, csütörtökön sor kerül a Győri DC idei első versenyére is, így bőségesen el leszünk látva versenyekkel továbbra is.

Klubunk legközelebb március 25-én ad újra otthont a versenysorozatnak, ahova továbbra is várunk minden kedves érdeklődőt.

Azonban addig sem maradunk verseny nélkül Veszprémben sem, hiszen február 20-án Farsangi Amatőr Darts versenyt rendezünk a már jól bevált helyszínen, amelyre sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. A verseny nem engedélyköteles, így bárki kipróbálhatja magát egy kötetlen, felszabadult, jó hangulatú környezetben. A helyszín: Bagoly Söröző – Veszprém, Aranyoskút utca 7. Kezdés 18:00 órakor. Nevezési díj: 1.000 Ft/fő. Díj: kupa. Ez pedig az esemény facebook linkje.

Amennyiben a sportággal szeretne valaki közelebbről megismerkedni, nézzen be edzéseinkre a Bagoly Sörözőbe (Veszrpém, Aranyoskút utca 7.) kedden és csütörtökön 17:30-tól. Jó játékot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr218384036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása