9 Nyíl

Sztárok a Star-ban, avagy: "Vigyázó szemetek Sydneyre vessétek!"

2016. augusztus 18. 11:26 - adam_f

Sydney Darts Masters - beharangozó

Újabb állomásához érkezett a World Series sorozat, melynek keretében ezúttal Sydneyben feszülnek egymásnak a sportág nagyjai, hogy újra csak elkápráztassák az ausztrál közönséget csütörtöktől. Részletek lejjebb...

sydney-darts-masters-2016-logo.jpg

Szóval: a PDC újra kimozdul egy kicsit az öreg kontinensről, hogy tovább hirdesse az igét a távolabbi híveknek is. Ezúttal Sydney és a The Star nevű kaszinó a célállomás, ahol a nyolc kiemelten kívül a nyolc főből álló ausztrál, új-zélandi, illetve angol illetőségű kontingens mutathatja meg magát a világnak. 

A nyolc kiemeltet természetesen nem kell bemutatni senkinek sem, de az illendőség úgy tartja, hogy ezt mégis megtegyük, úgyhogy következzen is az első nyolcas:

  1. Scotland  (SCO) - Gary Anderson
  2. Netherlands  (NED) - Michael Van Gerwen
  3. England  (ENG) - James Wade
  4. England  (ENG) - Adrian Lewis
  5. England  (ENG) - Phil Taylor (a tavalyi torna győztese, és az egyetlen kilences jegyzője)
  6. England  (ENG) - Dave Chisnall
  7. Netherlands  (NED) - Raymond van Barneveld
  8. Scotland  (SCO) - Peter Wright

Utánuk pedig jöjjön az a nem éppen "vizesnyolcas", akik az óceániai selejtezőn elért eredményükkel nyertek jogot arra, hogy itt legyenek ezen a versenyen, és természetesen megpróbálják megnehezíteni a nagyok dolgát:

  • Australia  (AUS) - Simon Whitlock
  • Australia  (AUS) - Kyle Anderson
  • England  (ENG) - David Platt (nem, ő nem a focista...bár így is kilóg egy kicsit innen az egyedüli angolként)
  • Australia  (AUS) - Corey Cadby
  • New Zealand  (NZL) - Rob Szabo
  • Australia  (AUS) - Rhys Mathewson
  • New Zealand  (NZL) - Cody Harris
  • Australia  (AUS) - Harley Kemp

A sorsolás már készen van, az első kör hat nyert játékig (best of 11 legs), a negyeddöntők 10 nyertig (best of 19) tartanak, míg az elődöntőktől kezdve már 11 játékot kell nyerni mindenkinek (best of 21 legs).

A műsort - aki esetleg interneten is szeretné követni az eseményeket - az ITV4-es csatornája is adja (felvételről), ám aki élőben szeretné megnézni (ausztrál idő szerint), az vagy menjen el rá, vagy kapcsolódjon a FOX Sports-ra (az ausztrálra, persze), vagy az új-zélandi Sky Sports-ra, vagy esetleg valamelyik stream-re, amely élőben közvetíti az eseményt...na, és persze legyen szíves, ossza meg velünk is.

Ja, a lényeget majdnem elfelejtettem! Íme, a sorsolás:

13962617_1064928850221188_3391886639483958952_n.jpg

Jó kis mérkőzések várhatók, úgyhogy senki ne habozzon, hanem kapcsolódjon rá a versenyre. Természetesen oldalunk igyekszik követni a torna minden rezdülését, szóval nem fogtok lemaradni semmiről sem. 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr7710424126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dolmányos varjú 2016.08.18. 14:52:59

Ó basszus, Cody Harris nagy kedvencem, erre MvG ellen kezd. Pedig szerintem lett volna a kiemeltek közt olyan játékos, akit megcsíphetett volna.
süti beállítások módosítása