9 Nyíl

Barney: "Szinte biztos, hogy top10-es leszek jövőre"

2016. november 14. 14:42 - Denis Potvin

Raymond van Barneveld az elmúlt fél órában a saját Twitterén válaszolgatott az olvasók kérdéseire. Természetesen sok sablonos kérdés mellett mondott azért érdekeseket is. Aki végig szeretné olvasni az egész folyamot, itt megteheti.

864x486_1.jpg

Az egyik legfontosabb kérdés az volt, amit Barney is pedzegetett már korábban. Mégpedig, hogy képes lesz-e visszatérni a legjobbak közé. Erre a holland azt mondta, 99,9 százalék, hogy visszatér. 

Arra a kérdésre, hogy ő, vagy Michael van Gerwen a legjobb játékos egyértelműen azt felelte, hogy MvG, aki valami egészen zseniális formában van. A világ legjobb dartsosa pedig Phil Taylor. Nagyon fog hiányozni - és szerinte Taylornak is a darts - ha majd végleg nyugdíjba vonul.

Beszélt arról is, egy 21 grammos Winmau nyíl volt az első, amit 50 guldenért vett és a napi edzésekben mindig ott szerepel a 121-170-ig a kilenc nyilas kiszállózás és triplák gyakorlása. A D18, vagy D12 kérdésre egyértelműen a D18 volt a válasz.

Sokkal jobban koncentrál arra - elmondása szerint -, hogy testben és lélekben is felkészítse magát a versenyekre. A vb-re pedig a Players Championship kereteiben belül tud és fog a legalaposabban felkészülni. Arra pedig, hogy ki is a legjobb barátja, már mi is mutattunk korábban példákat, mint például James Wade.

A legjobb, vagy inkább a legkedvesebb meccse a Phil Taylor elleni 2007-es vb-döntő volt. Arra a kérdésre pedig, ha hatodszor is világbajnok lesz visszavonul-e, azt válaszolta: "Nyerjem meg és aztán meglátjuk."

Két vicces kérdés is volt. Az egyik a szakállára vonatkozott, erre azt mondta nem borotválkozik most, mert abban van az ereje, aztán egy skót, vélhetően futballszurkoló kérdésére, miszerint Rangers, vagy Celtic drukker-e, a rövid válasz így hangzott: holland válogatott.

Barneveld az első két meccsét megnyerte, csoportelsőként várja a kedd esti, Mensur Suljovic elleni meccset, akiről egyelőre visszafogottan beszélt, ami az osztrák-szerb esetleges top10-es szereplését illeti.

 

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr2711960173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása