9 Nyíl

Holland rangadó és Anderson Taylor ellen

2017. május 24. 10:27 - Denis Potvin

Dubai Darts Masters - beharangozó

Szerda este 18 órakor, a James Wade-Gerwyn Price csatával kezdődik az idei World Series of Darts sorozat. Az első állomás a Dubai Darts Masters, amelyet a hagyományoknak megfelelően szabad ég alatt, a Dubai Duty Free Tennis Stadiumban rendezik a tornát, így az elemekkel is meg kell majd küzdeni. Egészen fantasztikus négy meccsre van kilátás.

dubai-duty-free-darts-masters-dubai-duty-free_57x4wxa8y1h111w5g1hzbm8l3.jpg

Tehát a Wade-Price meccs után Peter Wright és Dave Chisnall csap össze, az estet pedig két fantasztikus meccs zárja: Gary Anderson Phil Taylorral, Michael van Gerwen pedig Raymond van Barnevelddel meccsen. Minden találkozó 10 nyert legig tart. Mivel az ITV is közvetíti, így drága olvasóinknak, a FilmOn csatornát javasoljuk: https://www.filmon.tv/channel/itv4

Ez lesz Taylor utolsó tornája Dubajban, a 16-szoros világbajnok még egyszer sem tudott itt nyerni, háromszor Gerwen, tavaly pedig Anderson lett az első. Taylor 2015-ben a döntőig jutott. Anderson is úgy véli, hogy Taylor mindent el fog követni, hogy szépen búcsúzzon: 

"Legutóbbi meccsünkön kikaptam Philtől - mondta a skót, utalva az április 20-i, Premier League meccsre - Nehéz meccs lesz, biztos, hogy mindent megtesz a szép búcsú érdekében. Szeretek Dubajba jönni, főleg úgy, hogy tavaly én nyertem."

Természetesen Michael van Gerwen a visszavágásra készül, és az ágrajzot tekintve el is kerüli Andersont (hiszen a holland az első, a skót a második kiemelt). Utalt is erre a verseny előtti interjúban, amelyet a PDC hivatalos oldala közölt: "Tavaly elkövettem pár hibát, de most itt vagyok és visszavágásra készülök:"

Ebben Barney állíthatja meg, aki mindannyiunk véleményét tolmácsolta: "Mike egy gép, de egy gépet is meg lehet állítani. Miért ne lennék én az? Kemény meccs lesz."

És itt van a nagyszerű formában lévő Peter Wright is, aki szintén nyerni akar, így aztán jó meccsekre van kilátás. Ma a négy negyeddöntőt játsszák, csütörtökön pedig a két elődöntő és a döntő következik, azok 11 nyert legig tartanak. 

Az ágrajz:

Michael van Gerwen (1) v Raymond van Barneveld 

James Wade (4) v Gerwyn Price 

Gary Anderson (2) v Phil Taylor 

Peter Wright (3) v Dave Chisnall 

A negyeddöntők: 

május 24, szerda

18:00 - James Wade v Gerwyn Price 

18:45 - Peter Wright v Dave Chisnall 

19:30 - Gary Anderson v Phil Taylor 

20:15 - Michael van Gerwen v Raymond van Barneveld 

Az időpontok magyar idő szerint értendőek, a meccsek 10 nyert legig mennek.

május 25, csütörtök

Elődöntő, és döntő 18 órától.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr4212536643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása