9 Nyíl

Szabad(kártyás) vasárnap az érdieknél

2017. július 03. 22:03 - adam_f

Winmau World Masters kvalifikáció - Érd (összefoglaló)

Dupla volt a mostani versenyhétvége a magyar mezőny számára. Alig, hogy véget ért a szombati egyéni OB forduló, vasárnap ismét nyilat ragadtak, hogy megpróbáljanak szabadkártyát szerezni a szeptemberben megrendezendő Winmau World Masters-re. Hogy milyen sikerrel tették mindezt, alant olvasható...

44winlogo.png

Vasárnap, ugyancsak Érden került sor a 2017 szeptemberében megrendezendő Winmau World Masters kvalifikációs tornájára. A BDO összesen kilenc darab szabadkártyát biztosított a magyar szövetségnek a rendezvényre, melyből négyet a férfiak, kettőt a hölgyek között osztottak ki, míg kettőt az ifjúsági fiúk, a maradék egyet pedig a lányok között döntöttek el, hogy kié lesz.

Az ifjúsági lányoknál nem volt induló, még az induló Czipó Vivien sem indult, csak éppen a bécsi WDF-torna győzelmével kvalifikálta magát.

A fiúknál négy nevezés érkezett be, így ott körmérkőzéses rendszerben döntötték el a két induló kilétét. A női kategóriában öten voltak, így itt is körmeccses rendszerben játszottak, a férfiak versenyére pedig 34 nevezés érkezett, így ott egyenes kiesésben rendszerben dőlt el a verseny.

A Magyar Darts Szövetség tájékoztatása szerint a következő játékosok nyertek részvételi lehetőséget a szeptemberi megmérettetésre:

Férfiak:

Őri József (Smile DC, Budapest)

Székely Pál  (Soul DC, Budapest)

Takács Gábor (DÖ-MIK DC, Dömsöd)

Mucsi Attila (Aktív Stúdió DC, Budapest)

 

Nők:

Ihász Veronika (Győri DC, Győr)

Bogár Alexandra (Cívis DSE, Debrecen)

 

Ifjúsági - fiúk:

Nagy Barnabás (Darányi KSE, Darány)

Honti Márk (Piliscsabai SC, Piliscsaba)

 

Ifjúsági - lányok:

Czipó Vivien (Sport DC, Székesfehérvár)

 

A 9 nyíl nevében is szívből gratulálunk a nyerteseknek, és kívánjuk, hogy ezen a rendezvényen is tovább öregbítsék a magyar darts amúgy is nagyon jó hírét.

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr6412636699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása