9 Nyíl

Két érmet hoztak haza a magyarok Malmöből

2017. július 15. 17:24 - matyi96

WDF Europe Cup Youth - utolsó versenynap

A WDF Europe Cup Youth négynapos eseményének utolsó napjához érkeztünk ma. Ezen a napon játszották az elődöntőket és döntőket Svédországban. A magyarok két helyen voltak érdekeltek, leány párosban és leány egyéniben. 

A Czipó Vivien - Neumajer Kitti duónk a csoportból már jól ismert ír kettős ellen játszottak elődöntőt. Az írek párosát Katie Sheldon és Amy Byrne alkotta. 11 órakor a 8-as táblán kezdték el az elődöntőt, sajnos a végén nem mi örülhettünk, mivel az írek 3-1 arányban legyőztek minket. Ezzel leány páros versenyen Vivien és Kitti harmadik helyezést ért el! Gratulálunk, szenzációs három év áll mögöttük!

 czipo-neumajer.jpg
A leány egyéni elődöntők délben kezdődtek. Itt Czipó Vivien volt érdekelt, szintén a 8-as táblán játszott. Ellenfele a német származású Christina Schuler volt. A mérkőzés végeredménye egyértelműre sikeredett, Vivien nyert 3-0-ra, ezzel bejutott a döntőbe!

A döntőket délután 14 óra után kezdték el játszani. Vivire a negyedik mérkőzésen került sor. Az EB címért a török Emine Dursan-nal kellett megküzdenie. A meccset a török lány kezdte és meg is nyerte az első leget. A második legben Vivi egy 23 nyilassal egyenlíteni tudott, a végén egy 60-as kiszállót megoldva. Ezután sajnos már csak Emine tudott leget nyerni, így a négy nyertig tartó mérkőzésen 4-1 arányban Emine Dursan lett a győztes. Vivien 58,22-es átlagot produkált 62 pontos első kilenc nyíllal, míg ellenfele 65,87-es összátlagot dobott és 66,87-es pontos első kilenc nyíl társult mellé. Mindannyian tudjuk, hogy Vivi tud ennél sokkal jobban játszani, de így is remek teljesítményt nyújtott a három versenynap folyamán és nagyon büszkék lehetünk rá! Szívből gratulálunk neki!

 czipo_vivi.jpg

Összesítve is szép eredményeket ért el a magyar válogatott Svédországban. A fiú párosok (Petrovics Bálint - Kaiser Richárd és Nagy Márk - Katona Bence) a 9. helyen végeztek, egyéniben Kaiser Richárd 33., Nagy Márk és Katona Bence 17., Petrovics Bálint pedig szenzációs 9. helyezést ért el. A fiú csapatunk sajnos nem jutott ki a csoportból. Leány párosban Czipó Vivien - Neumajer Kitti bronzérmes lett, míg leány egyéniben Czipó Vivien egy ezüstéremmel lett gazdagabb. Mindenkinek gratulálunk még egyszer! Büszkék vagyunk rátok!

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr9012666081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása