9 Nyíl

Nem lesz magyar a PDC-világbajnokságon - ott lesz viszont helyettük Alan Ljubic

2017. október 01. 09:40 - Denis Potvin

Szombaton Budapesten játszották az év végi PDC-világbajnokság kelet- és közép-európai selejtezőjét, ahonnan egy játékos juthatott ki a londoni vb-re. 52 nevezés érkezett, a magyar versenyzők mellett csehek, szerbek, horvátok, szlovénok és lengyelek indultak el. Lengyel jutott a döntőbe is - most pont nem Ratajski -, végül azonban egy horvát okozott meglepetést.

ljubic.jpg

Volt magyar induló is bőven, végül a nyolc tábladöntőbe hat jutott el. Végső János Czipó Vivient győzte le 6-1-re, Bezzeg Nándor Rucska Józsefet verte 6-4-re, Németh Albertet a lengyel Krzysztof Ratajski intézte el 6-0-ra, Székely „Penge” Pált Frantisek Humpula állította meg 6-1-gyel. Takács Gábor pedig 6-2-re kapott ki a lengyel Krzysztof Kciuktól.

A negyeddöntő volt a végállomás a mieinknek. Végső János 6-4-es vereséget szenvedett a szlovén Benjamin Pratnemertől, míg Bezzeg Nándor 6-3-ra kapott ki – mint a végén kiderült a végső győztes – Alan Ljubictól.

Az elődöntőkben az idén a térséget végigverő Ratajskira voksoltak volna sokan, viszont meglepetésre honfitársától Krzysztof Kciuktól szenvedett 6-5-ös vereséget. A döntőt aztán Ljubic 6-2-re nyerte, 89,43-as átlaggal, Kciuknak 84,39 volt. Ljubic pedig két 14 nyilas leget is összehozott.

Negyeddöntők:

Benjamin Pratnemer-Végső János 6-4

Alan Ljubic-Bezzeg Nándor 6-3

Krzysztof Ratajski-Pero Ljubic 6-2

Frantisek Humpula-Krzysztof Kciuk 3-6

Elődöntők:

Benjamin Pratnemer-Alan Ljubic 4-6

Krzysztof Ratajski-Krzysztof Kciuk 5-6

Döntő:

Alan Ljubic-Krzysztof Kciuk 6-2

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr4012915115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása