9 Nyíl

A BDO-vb 3. kiemeltje sorozatban negyedszer bukta az első kört

2016. január 05. 09:43 - Denis Potvin

Már a második kör is elkezdődött a BDO világbajnokság harmadik napján és az egyik legnagyobb meglepetés is hétfőn született. Két holland meccsén Richard Veenstra nagy csatában legyőzte a harmadik kiemelt Jeffrey de Graafot, de búcsúzott a 16. helyre rangsorolt, szintén holland Ryan de Vreede is a Lakeside Country Clubban.

1364031930647.jpgDe Graaf jelenleg negyedik a BDO világranglistáján, Veenstra pedig a 28. helyen áll, utóbbinak a tavalyi Luxemburg Open, valamint az idei WDF World Cup párizsi versenyén elért első helye a két komoly eredménye. De Graaf sokkal több tornát nyert, de vb-n abszolút nem megy neki, 2013 óta, sorozatban most negyedszer esett ki egyből az első körben.

A meccs izgalmasan alakult, az öt szettből csak egy ért véget 3-1-es leggel, a többi a harmadik nyert (illetve a döntőt a negyedik) legig húzták a felek. De Graafnak volt egy 134-es kiszállója is, a döntő szett negyedik legjében 20-ról nem tudott kiszállni, ráadásul mindezt 2-1-es vezetésnél, ezzel el is ment a meccs. Veenstra elkapta a fonalat és 1-2-ről egy 32-es, egy 40- és egy 96-os kiszállóval eldöntötte a továbbjutást.

Férfi verseny

Selejtező

Rob Modra-John Walton 0-3

2. forduló

Jeffrey De Graaf-Richard Veenstra 2-3

Pip Blackwell-Martin Atkins 0-3

Ryan De Vreede-Larry Butler 2-3

Jamie Hughes-Ross Montgomery 3-0

Martin Phillips-Ted Hankey 3-0

Női verseny, negyeddöntő

Aileen De Graaf-Casey Gallagher 2-0

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr78238536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása