9 Nyíl

Megtört a jég - Taylor ranglistaversenyt nyert 9 hónap után

2016. február 08. 17:30 - II. János Pál

Phil Taylornak kilenc hónap után újra sikerült PDC ranglistaversenyt nyernie egy nagyszerű döntőt követően, amit vasárnap Michael van Gerwennel játszottak. Három nap, három győztes, egy kilencnyilas a hétvége termése. Bővebben a hajtás után...

michael-van-gerwen-phil-taylor-2016-unibet-masters-lawrence-lustig-pdc_1xt0405enn8xh1bmwxvzh63mrr.jpg

Az elmúlt hétvégén rendezték meg Wiganban a Robin Park Tennis Centre-ben a PDC által rendezett 2016-os Coral UK Open selejtezőjének első, második és harmadik fordulóját. A verseny nyereményalapja fordulónként 60 ezer font volt. Kezdjük rögtön az elején:

A pénteki, azaz az első fordulón Adrian Lewis tudott győzedelmeskedni. A döntőben a mentorát illetve barátját Phil the Power Taylort sikerült legyőznie 6-2-re egy meggyőző 110-es háromnyilas átlaggal. Mindeközben a legjobb 32-be jutásért Mark Dudbridge egy kilencnyilas leg segítségével legyőzte Andy Jenkinst. Dudbridge számára Jason Marriott jelentette a végállomást.

A második fordulót Michael van Gerwen nyerte, aki az első öt mérkőzésén kettő darab leget vesztett összesen majd Simon Whitlockot és a döntőben Alan Norrist győzte le 6-4-re.

A vasárnapi harmadik fordulón Phil Taylor kilenc hónapos szünet után megszerezte végre az újabb ranglistás versenygyőzelmét. A 16-szoros világbajnok legenda a döntőben a világelső Michael van Gerwent győzte le 6-2-re 109,6-os átlaggal. 

A hétvégén nem vette fel a kesztyűt betegség miatt a regnáló világbajnok Gary Anderson. 

 

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr558370070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása