9 Nyíl

Újabb rekord született a Premier League-ban

2016. március 11. 12:00 - Turpi9

A Premier League történetében többször is előfordult, hogy valakit nullára tudjanak elverni. Azonban ez nem volt annyira gyakori jelenség a liga 2005 óta íródó történetében. Az idei kiírás számtalan meglepetést és néhány rekordot is tartogatott már!

michael-van-gerwen-phil-taylor-2016-unibet-masters-lawrence-lustig-pdc_1xt0405enn8xh1bmwxvzh63mrr.jpgTegnap esti nullára hozott győzelmével Phil Taylor csatlakozott Michael van Gerwen mellé, ugyanis ők ketten tudták eddig kétszer ezt a teljesítményt végrehajtani. Mighty Mike 2014-ben Phil Taylor ellen, 2015-ben pedig James Wade ellen. Az élő legenda Taylor először 2008-ban terítette le Wayne Mardle-t, második áldozatát pedig tegnap este fogta Robert Thornton személyében. 

thornton.jpgAmi igazán különleges és egyedülálló az Robert Thornton személye ebben a történetben. Valójában nem ő a szőke herceg a lovon, hanem a legnagyobb negatív hős. Ő az első és ezidáig az egyetlen, akit ebben a kiemelkedő versenysorozatban kétszer is legázoltak nullára. Az csak hab a tortán, hogy egy szezonon belül történt meg mindez.

Sajnos nem tudja hozni az itt megkívánt szintet, ezt hétről hétre bizonyítja. A közönség egy része már a sorozat elkezdése előtt szkeptikus volt vele kapcsolatban, hogy vajon hogyan fog teljesíteni. A 2016-os világbajnokságon is az első körben kizuhant, nem tudott magas szintű játékot bemutatni. Az, hogy szabad kártyával itt lehet a versenysorozatban, 2015-ben elért eredményeivel érte el. De mint a példa is mutatja, ezt a jó formát nem tudja átmenteni a folyó évre. Reménykedjünk azért benne, hogy a következő fordulóban bebizonyítja mindenkinek, hogy nem a szél sodorta ebbe a díszes társaságba!

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr48464666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása