9 Nyíl

1 000 001 pontról indult a karitatív dartsmeccs

2016. április 19. 12:41 - Denis Potvin

Angliában ezen a héten a Parkinson-kórra hívják fel az emberek figyelmét és természetesen ez alól a sportolók, így a dartsosok sem hiányozhatnak. A Premier League eheti fordulója előtt, a kampány részeként legnagyobb menők is gyűjtésbe kezdtek, Cambridgeshire-ben pedig egy jótékonysági meccsel segítették a Parkinson-kór Tudatosság Hetét.

A világbajnok Gary Anderson is ügy mögé ált, Adrian Lewis pedig felajánlotta a legutóbbi kilencnyilas PL-fordulóban viselt mezét és az ajándékba kapott táblát.

dave-clark-gary-anderson-parkinsons-uk_1dyz3m5bfbsj51hl28pbzyvv6o.jpg

Ennél is érdekesebb, ami Cambridgeshire-ben, Over városkában történt. A helyi pub tulajdonosa, John Varkcup és 10 társa jótékonysági versenyt szervezett az eseményre. A múlt hét pénteken kezdte el játszani, 1 000 001-ről indult és dupla kiszálló lett a vége.

A korcsmáros és tíz társa aztán 49 óra és 55 percen keresztül dobált, mire eljutottak a végére vasárnap este. A történet pedig attól kerek, hogy megyei dartsligában szereplő csapat kapitányánál, Graham Cullumnál tavaly decemberben diagnosztizálták a Parkinson-kórt. A nemes lelkű sportemberek végül 3000 fontot kalapoztak össze a hétvégén.

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr318644206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása