9 Nyíl

Van egy fiatal walesi, akire nagyon kell figyelni

2016. szeptember 14. 13:28 - Denis Potvin

Talán sokatoknak elkerülte a figyelmét, de alig másfél hete beszámoltunk a PDC Development Tour négy állomásáról, amelyből egy 24 éves walesi fiatalember, Dean Reynolds hármat megnyert. Azért ez sem kis teljesítmény. A fiatal barátunk most a a BDO England Mastersén egy kilencnyilassal bírta elismerő bólogatásra a szakma nagyjait, majd vasárnap megnyerte az England Classicot. Kalaplengetés.

maxresdefault_11.jpg

A cardiffi születésű dartsos 2011 óta tagja már a PDC-nek is, és a BDO versenyeken igyekszik minél több világranglista pontot összegyűjteni. A hétvégi England Classicon csak a BDO-ranglista első helyén álló litván, Darius Labanauskas, illetve az elődöntőben a BDO-vb elődöntős Jamie Hughes tudta megszorongatni. A fináléban simán intézte el Scott Bakert 6-3-mal.

És akkor nézzük a kilencnyilasát, amelyet egy nappal korábban, a Glenn Durrant ellen 5-4-re elveszített meccsen dobta. Sajnos erről nem tudunk videót mutatni, mert nem volt tv-s meccs. De Reynolds teljesítményére mindenki felkapta a fejét.

dean-reynolds-pdc-unicorn-development-tour-pdc_6cd6xkrmndc019ndpxhraym2o.jpg

A fiatalember már összesen hét Development Tourt nyert meg 2014 óta. Tavaly övé volt a Franch Open, idén az England Classic. 2015-ben PDC Challenge Tourt is nyert. A dartsdatabase objektív rangsorában 2013-ban még csak 3710. helyen állt, ma a 28. A BDO-nál a 10. helyen áll.  A PDC Order of Meritjén nincs értékelhető teljesítménye, de 45 364 fontot már összedobált eddigi karrierje során.

A szakemberek általános véleménye szerint, rövidesen a legnagyobb ellen is megnézhetjük majd a teljesítményét. Most nézzünk egy idei meccsét a BDO World Darts Trophyról.

 

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr1011705095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása