9 Nyíl

Gerwen gyorsabb, mint Usain Bolt

2016. október 11. 14:30 - Denis Potvin

Ronnie O'Sullivan, a snooker legendás alakja dicsérte így Michael van Gerwen-t, aki a hétvégén lenyűgöző játékkal nyerte meg a World Grand Prix-t. O'Sullivan szavait érdemes komolyan venni, hiszen mindenki tudja róla, hogy nagy dartsrajongó, a legnagyobb versenyek rendszeres látogatója, amikor nem éppen a golyókkal van elfoglalva. Persze, nem futóversenyre célzott a jelzővel.

michael-van-gerwen-unibet-world-grand-prix-lawrence-lustig-pdc_occehkmsbxb118uphrclagdvm.jpg

"Michael és Usain a világ két legjobb sportolója. Van Gerwen lenyűgöző. Ő hihetetlen. Azt gondolom, a legjobb sportoló a földkerekségen, bármelyik sportágat figyelembe véve, és ő még gyorsabb is, mint Usain Bolt." (Persze mindketten a saját sportágukban).

O'Sullivan még szombaton, a Grand Prix döntő közben tweetelte ki, hogy "MvG az isten. Soha nem láttam ennél csodálatosabb dolgot." Ekkor még csak 3-0 volt Gerwen javára, aztán a vége 5-2 lett.

Tény, a világranglistát vezető 27 éves holland elképesztő idényt tud maga mögött. Az elmúlt 12 hónapban az alábbi major tornákat nyerte meg: 

  • European Championship
  • Grand Slam of Darts
  • Players Championship Finals
  • UK Open
  • World Matchplay
  • World Grand Prix

Ezen kívül van Gerwen nyerte a Premier League-t, a World Series of Darts-döntőt és a The Masterst, valamint a World Series sorozatban első lett Sanghajban és Perth-ben.

Gerwen sem késett a válasszal: "Ronnie egy fantasztikus snooker játékos. Úgy gondolom, a valaha élt legjbob. Külön nagy dolognak tartom, hogy egy ilyen ember mond rólam ilyen véleményt"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr9811790537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása