9 Nyíl

Sajnos nem jött össze, Végső János kiesett Hildesheimben

2016. október 14. 13:54 - Denis Potvin

Az első magyar dartsos lehet, aki meccset nyer a European Touron. Mivel ma megkezdődik a ET utolsó állomása Hildesheimben, a German Darts Chamionship. És szívet melengető kimondani, hogy az első kör harmadik párjában egy magyar versenyőzért szoríthatunk megint. Végső János az angol Darren Johnson ellen küzd majd a hat győztes legig tartó párharcban. Azt már bemutattuk, ki is ez a fickó, közben Morzsit is sikerült telefonon elérnünk. És megnézhetitek a meccsét is.

12711436_71bd3bdce4949efcba1291dc626ee59f_wm.jpg

A hazai kvalifikáción elbukott Hopp, Artut és Eidams is. Tehát mind a három nagy név német kiesett. Helyettük Mike Holz, Robert Allenstein, Stefan Stoyke és Marko Puls szerepelnek. Egy meccs már befejeződött, ezen Scott Taylor egy 90-es átlaggal győzte le Andy Boultont 6-3-ra. Morzsiék előtt Michael Mansell és Justin Pipe játszik. Most 3-3-ra állnak a fiúk. Most meg már 5-5-re, kicsit csúszik ezért Morzsiék meccse, de már ott toporognak. Aztán Pipe három nyílból sem tudta bevágni a 40-et, kapott még egy esélyt, D10-el megnyerte 6-5-re. 

untitled-1.jpg

És akkor jöjjön a mi fiúnk.

Darren Johnson kezdett egy százassal. És egy százas a válasz. Volt egy 125 is Morzsitól, de Johnson 32-re ment le és a másodikra be is dobta a D16-ot, 1-0 oda. És aztán 120-ról egy zseniális kiszálló Morzsitól. 1-1. 

140 Végsőtől, de Johnson 137-re ment le, Morzsi viszont 41-re. Johnson csak 40-re tudott kerekíteni, aztán másodikra megdobta a 40-es kiszállót, 2-1-re vezetett. Morzsi előtte elrontotta a D16-os kiszállót. 1-2 oda. Végső 78-ról elrontotta a kiszállót, Johnson egy 3-as kezdés után bullal fejezte be, ez demoralizáló volt, 3-1-re vezetett az angol.

És a meccs első 180-asa Morzsié lett, viszont Johnson bosszúból 180-ról szállt, sajnos ezzel már 4-1-re vezetett az angol. Darren Johnson elképesztő magabiztosan dobált, 68-ról 20, 16, D16 és egy legre került a továbbjutástól.Sajnos nem sikerült, Darren Johnson elképesztő formában dobált, a végén 65-ről is egy D11-gyel ki tudott szállni. Ez most nem jött össze. De semmi baj. Ez is egy erőpróba volt, végül 6-1-es vereség sikeredett. 

Kis idő kell és menni fog ez. Végsőnek 87.73-as, a győztes Johnsonnak csak 85.58-as átlag jött össze és az egyetlen 180-ast is a mi fiúnk dobta. A rutin ma erősebb volt, sajnos kiszállóink 20 százalékos átlaga (szembern a 66,.67-tel) döntött ma. Fel a fejjel. Lesz ez sokkal, de sokkal jobb. Azért jó volt tv-ben végignézni egy magyar fiút. És az is érdekes volt, ahogy a kommentátorok a magyar dartsról beszéltek. Feltörekvő és Bezzeg Nándor neve is többször elhangzott. Szóval vereség ide, vagy oda. Jó volt ma magyarnak lenni megint. Legközelebb sikerülni fog.

Sikerült Végső Jánost telefonon is elérni, érhetően rettenetesen szomorú volt. Amikor elmondtuk neki, hogy jobb átlagot dobott mint az angol, csak ennyit mondott:

"Szárnyakat adtam neki, hogy nem tudtam a kiszállókat megdobni, ahogy azt kellett volna. Egyre jobb lett, ahogy látta, hogy szenvedek. Nagyon-nagyon szomorú vagyok, nem így terveztem."

A mai nap további részleteit esti összefoglalónkban olvashatjátok, amint lesz videó a meccsről egyből rakjuk fel. Köszönjük a figyelmet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr5911806809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása