9 Nyíl

Takács Gábor utolsó, még hiányzó bajnoki címe is meglett

2016. november 01. 22:42 - Denis Potvin

Véget ért a soft szakág idei, egyéni bajnoki sorozata, amelynek az utolsó fordulóját Wekerlén rendezték a hétvégén. A DÖ-MIK-es Taki – saját bevallása szerint is komoly problémákkal – vágott neki a versenynek, de mind a 11 meccsét megnyerte és ezzel egy nagy álma teljesült, soft egyéni magyar bajnok lett, az utolsó, még hiányzó bajnoki címe is meglett.

galaktikusok_3.jpg

A második helyen a Soul DC versenyzője, Nagy Csaba végzett. A Pestújhely versenyzője, Szabados Attila csak egy hajszállal szorult a harmadik helyre. A további sorrend: 4. Juhász Béla (Vecsés), 5. Raszler József (Győri DC), 6. Óri József (Smile DC), 7. Végső János (Pestújhely). 8. Béres László (WBSE). A másodosztályban Bölcs Zoltán (REAC) lett az első, Molnár László (Pestújhely) és Fekete Nóra (DÖ-MIK) előtt.

A nők versenyében, az idei Soft EDU EB-n két Európa-bajnoki címet nyert Horváth Klaudia (Győri DC) végzett az élen. A további sorrend: Harsányi Enikő (Wekerlei BSE), Cserpes Ágnes (Újpalotai KDC) és Kovács Erika (Újpalotai KDC).

Az utánpótlás szakágban is több végeredményt hirdettek. Az ifi steel CSB-n a Sport DC vitte el a prímet. Az első csapata lett a bajnok, a második csapata pedig ezüstérmes, míg a harmadik helyen a Smile DC csapata végzett. A serdülő CSB-t a Darányi KSE nyerte, a Smile DC lett a második, a harmadik helyen a Tököl DKSE végzett.

A bajnokcsapatok tagjai:

Ifjúsági: Sport DC I: Czipó Vivien, Kaiser Richárd, Mikus Alex, Németh Norbert, Takács Dániel

Serdülő: Darányi KSE: Bokor Boglárka, Csahóczi Csanád, Nagy Barnabás, Nagy Szabolcs

Mindenkinek gratulálunk!

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr8111923157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása