9 Nyíl

Daszvidanyija, Rasszija...

2017. június 04. 19:05 - adam_f

betway World Cup of Darts - a negyeddöntők

Nem történt nagyobb meglepetés a darts páros-világbajnokság délutáni napján. Az esélyesek egytől-egyig továbbléptek, így estére már csak a négy legerősebb válogatott maradt. Következzenek a negyeddöntők összefoglalói - statisztikákkal és videókkal körítve. 

betway-world-cup-of-darts_nglzu5vynfme1eaz3tdpg8hkr_2.jpg

A negyeddöntőkön történt:

Belgium - Szingapúr: 2-1

Paul Lim - Kim Huybrechts: 1-4

Harith Lim - Ronny Huybrechts: 4-2

K.Huybrechts/R. Huybrechts - P.Lim/H.Lim: 4-2

Paul Lim 100-as átlaggal maradt alul az első találkozón az első számú Huybrechts ellen, aki 121,97-tel átvette a vezetést a belga háziversenyben (a második helyen éppen tesója, Ronny áll). A Hurrikán nagyon meggyőző teljesítményt nyújtott, négy maximumával is hozzájárult ahhoz, hogy vezetéssel forduljanak a flamandok. Ám amilyen jól játszott Kim, olyan gyatra volt Ronny a második egyéniben. Harith Lim pedig élt a lehetőséggel, s ugyan nem dobott kiemelkedő átlagot, arra bőven elég volt az elvett brék, hogy a párosok döntsenek a győztes kilétéről. Ott már aztán nem volt kegyelem. Bár Lim-ék két leget is tudtak nyerni, Ronny is összekapta magát, és ellentmondást nem tűrő játékkal bedobták magukat az elődöntőbe. A nagyon szimpatikus, és alázatos szingapúriak pedig életük eddigi legjobb eredményével köszöntek el a további küzdelmektől.  

plim-khuy.jpg

hlim-rhuy.jpg

sin-bel.jpg

 

Wales - Oroszország: 2-0

Alekszandr Oreskin - Gerwyn Price: 1-4

Borisz Kolcov - Mark Webster: 0-4

A Jégember még eléggé le lehetett dermedve a mérkőzés elején, mivel Oreskin nagyon ráijesztett az első néhány dobásával. S noha a kör végén megvolt az esély az orosz brékre, mégis a walesi játékos szerzett vezetést. Oreskin ezt a hátrányt ugyan még el tudta tüntetni, ám ezután elkezdett pontatlanul dobni, ezzel pedig óhatatlanul Price malmára hajtotta a vizet, aki két brékkel és persze győzelemmel zárta a saját körét. Társa, Mark Webster söpréssel és 97-es átlaggal tudatosította Kolcovban, hogy itt ma nem fog labdába rúgni. Az orosz csupán 85-ös átlagot jegyezhetett fel, a kiszállózása - enyhén szólva is - nulla volt a mai napon, így az oroszok a vártnál is simább vereséget szenvedtek Walestől. 

ore-pri.jpg

kol-web.jpg

 

Anglia - Ausztria: 2-1

Adrian Lewis - Mensur Suljovic: 0-4

Dave Chisnall - Rowby-John Rodriguez: 4-1

D. Chisnall/A. Lewis - M. Suljovic/R-J. Rodriguez: 4-2

Az első találkozó parádés Suljovic-sikert hozott. Az osztrák 102-es meccsátlagot produkálva hagyta helyben Adrian Lewist, aki konkrétan hozzá sem szagolt a meccshez. A 170-es kiszálló pedig már csak hab volt a tortára. Jackpot ekkor már csak abban bízhatott, hogy Chisnall hozni tudja a saját meccsét. Szerencséje volt, mivel Chizzy nagyon jó játékkal győzte le Little John-t, ezzel pedig párosra mentette az összecsapást. S ha már idáig értek, akkor ideje volt, hogy Lewis megemberelje magát. Szerencséjükre ez sikerült is, jöttek a tömegek, a maximumok, s ugyan a sógorok becsülettel küzdöttek, az angol páros végül behúzta a döntő játékot, ezzel pedig el is búcsúztatták az osztrákokat. 

sul-lew.jpg

chi-rod.jpg

eng-aut.jpg

 

Németország - Hollandia: 1-2

Martin Schindler - Michael van Gerwen: 2-4

Max Hopp - Raymond van Barneveld: 4-3

M. Hopp/M. Schindler - M. van Gerwen/R. v Barneveld: 1-4

Az ifjú német nem dobott rosszul a világbajnok ellen, s még az is benne volt a levegőben, hogy akár meg is tréfálhatja MvG-t. A világelső azonban nem hagyta magát, és ha kiélezett csatában is, de nyerte az első felvonást. Hogy aztán Barney egy hasonlóan kiélezett küzdelemben maradjon alul Max Hopp ellen. Mindenkinek megvolt a sansza a mérkőzés megnyerésére. Hopp már 2-0-ra vezetett, amikor Barney produkált egy háromleges sorozatot. Amikor pedig neki volt esélye a sikerre, nem tudott vele élni, a német pedig egálra mentette a találkozót. A párosban igazából 2-1-ig volt izgulnivalója a hollandoknak. Onnantól beindult a holland henger, s már hiába volt a nagy buzdítás a nézőtérről, a vége sima németalföldi győzelem, és elődöntőbe jutás.  

schin-mvg.jpg

hopp-bar.jpg

ger-ned.jpg

Este tehát az elődöntőkkel és a döntővel folytatódik a páros-világbajnokság. A párosítások pedig a következők:

Belgium - Wales

Anglia - Hollandia

Tartsatok velünk akkor is...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr6012563509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása