9 Nyíl

Így végzett ki minket Ratajszki

2017. június 23. 11:17 - Denis Potvin

Ahogy azt tegnap megírtuk, nem sikerült kvalifikálni a European Tour 7. és 8. állomására, pedig kétszer is döntőzhettek a mieink. De ahogy korábban, úgy most Krzysztof Ratajszki hatalmasodott a cél előtt és állította meg előbb Végső „Morzsi” János, majd Takács Gábor menetelését. A helyszínen tartózkodó, szintén induló Mravik Bence segítségével most elevenítsük fel a két döntőt és higgyük el azt a remek konklúziót, amelyet a végén vont.

bdo_lakeside_world_professional_darts_championships_tmj5oxz2b1bl_1.jpg

Az első döntőn Ratajszki korán brékelőnybe került Morzsi ellen, majd magabiztosan, ötkörösökkel, valamint a saját kezdéseit hozva kiépítette az előnyét, Morzsi csak üldözni tudta.

Jani ezután - kihasználva a lengyel talán egyetlen hétvégi hibáját (háromszor rontott 32-re) - kiegyenlített 5-5-re, ahol a végén Ratajszkinak egyetlen nyila volt a duplára (93-ról), és azt be is dobta, pedig Morzsi is bőven kiszállón volt.

A második döntőbe Taki brékkel kezdhetett volna, de hibázott két nyilat, Ratajski pedig négyköröst dobott hátsó pályáról. Aztán megint volt Takinak egy nyila, de drót lett. Úgy lett 1-4, hogy akár 4-1 is lehetett volna, ha Taki kihasználta volna azt a kevés lehetőséget, amit a lengyel hagyott.

Nem volt olyan sima, mint amilyennek kinéz. Taki 83-as átlagot dobott, szemben a lengyel 87-jével. Egyszerűen ennyit számít a rutin, hogy a lengyel két éve folyamatosan csak ezt csinálja.

Több ilyen verseny, meg meccs kellene, mint amilyen ez a 7-8 volt. De megvan a kijelölt út, tudjuk, hogyan és miként lehet odaérni,  és felnőni hozzájuk. Rajta vagyunk az ügyön!

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr1712615711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása