9 Nyíl

Barney nagyon szereti a Bajnokok Ligáját

2017. szeptember 15. 13:13 - Denis Potvin

Szombaton és vasárnap rendezik Cardiffban a Champions League of Darts idei versenyét. Raymond van Barneveld szereti az ilyen versenyeket, de egyáltalán nem lesz egyszerű dolga Phil Taylor, Adrian Lewis és honfitársa, Michael van Gerwen mellett. De Barney boldog, mert nagyon szereti az ilyen versenyeket.

raymond-van-barneveld_2.jpg

Barneveldnek nagyon mennek az ilyen versenyek, a Grand Slamek eddigi csoportküzdelmeiből nyolcszor sikerült túlélnie a csoportkört, ami azért komoly eredmény. Most valószínűleg bravúrra lesz szüksége, hogy továbbjusson, azaz két versenyzőt megelőzzön.

„Amikor még a BDO-ban játszottam, a menedzserem meg én szerveztünk két ilyen versenyt is Hollandiában, az egyik az International Darts League volt. Szerettünk volna valami újat csinálni és kialakítottunk egy olyan formulát, amelyben egy játékosnak több lehetősége is van, nem esik ki az első vereség után. A szponzorok is jobban szeretik, ha egy játékosuk többször áll a tábla elé, így aztán nagyon szeretem az ilyen versenyeket.”

Megkérdezték mi a véleménye a mostani csoportkörről. Ezt válaszolta:

„Tudom mit kell tennem, ez a legjobb és megpróbálom ezt követni. Az első meccsem Michael van Gerwen ellen lesz. Tudom, hogy ez nagyon nehéz feladat, de egyáltalán nem lehetetlen.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr3112830520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása