9 Nyíl

Nem véletlen mutatja Humphries az ötöst

2017. szeptember 19. 13:35 - Denis Potvin

Unicorn Development Tour 15-16. (összefoglaló)

Luke Humphries ismét a Unicorn Development Tour élére ugrott azzal, hogy a hétvégén megnyerte a sorozat 16. versenyét. Humphries amúgy már augusztusban történelmet írt azzal, hogy a sorozatban az első dartsos lett, aki nyolc elődöntőt játszott, ötödször nyert DT-t, a döntőben Ryan Meiklét verte, akinek februárban már összejött egy tornagyőzelem. Szombaton egy német volt a legboldogabb.

dj8yqsbxoaab_xg.jpg

Méghozzá a World Cup of Dartson a németekkel negyeddöntőig jutó Martin Schindler örülhetett. A 21 éves játékos januárban a Q-Schoolban nyert Pro Tour kártyát. A német a nyitómeccsén az osztrák Rowby-John Rodriguezt győzte le, majd sorban Bradley Brooks, Sam Carter, Callum Goffin és Kenny Neyens ellen is nyert, így jutott a legjobb nyolcba. Nagy taps járt Justin van Tergouwnak, a feltörekvő holland újhullám egyik képviselőjének, aki még csak mindössze 17 éves, idén megnyerte a BDO ifjúsági-világbajnokságát, és vezeti is az ifi világrangsort.

A vasárnap tehát Luke Humphriesnek ment a legjobban. Shane Reidy, Dylan Powell, Josh Payne és Thomas King ellen nyerve jutott a negyeddöntőbe, a döntőbe jutásért legyőzte Dimitri Van den Bergh-et is ezzel a sorozat rangsorában át is vette a vezetést a belgától, Adam Hunt áll a harmadik helyen.

November 4-5-én lesz a Development Tour utolsó hétvégéje, majd egy nappal később a Unicorn World Youth Championship utolsó selejtező körét rendezik. Az Order of Merit első két helyén végző játékos is elindulhat ezen, egyúttal a 2018-as és a 2019-es PDC-sorozatra is kártyát kap.

PDC Unicorn Development Tour

15. forduló

Negyeddöntők:

Harry Ward 5-4 Luke Humphries

Justin van Tergouw 5-3 Ronnie Roberts

Nico Ziemann 5-3 Dawson Murschell

Martin Schindler 5-2 Steve Lennon

Elődöntők:

Justin van Tergouw 5-2 Harry Ward

Martin Schindler 5-2 Nico Ziemann

Döntő:

Martin Schindler 5-2 Justin van Tergouw

 

16. forduló

Negyeddöntők:

Dimitri Van den Bergh 5-3 Adam Hunt

Luke Humphries 5-2 Dan Read

Steve Lennon 5-4 Rusty-Jake Rodriguez

Ryan Meikle 5-3 Harry Ward

Elődöntők:

Luke Humphries 5-3 Dimitri Van den Bergh

Ryan Meikle 5-4 Steve Lennon

Döntő:

Luke Humphries 5-1 Ryan Meikle

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr5212877964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása