9 Nyíl

Phil Taylor és Michael van Gerwen is magabiztos volt

2017. november 12. 09:09 - Denis Potvin

2017 bwin Grand Slam of Darts – Wolverhampton (az első nap)

Már csak két nagy versenyt rendeznek idén a világbajnokság előtt. Ebből az egyik a Grand Slam of Darts, ami Wolverhamptonban vette kezdetét a csoportmeccsekkel. A nyolc csoportból az első két helyezett jut majd tovább, így minden meccs nagyon fontos, és az első nap után már akadnak olyan nagy nevek, akiknek kapaszkodniuk kell. Peter Wright Glen Durranttól, James Wade pedig Robbie Greentől kapott ki. Phil Taylor és Michael van Gerwen is nagyon simán nyert.

283c91b3-96b0-4b1b-be97-7a14dc608b81_2017-grand-slam-of-darts-logo_full.jpg

taylor_7.jpg

Ami a délutáni meccseket illeti, Simon Whitlock veresége volt az első meglepő eredmény. Berry van Peer a PDC junior világbajnokságon elért második helyével harcolta ki a részvételt és az utolsó, kilencedik legben döntötte el a meccset. Számítottunk rá, hogy a BDO-sok oda fogják tenni magukat és a világbajnok Glen Durrant így is tett, és magabiztosan győzte le Peter Wrightot.

Nagyon simán nyert Phil Taylor és Michael van Gerwen is. Mind a ketten egy BDO-játékost győztek le egyaránt 5-1-re. Hasonlóan sima sikerrel kezdett Rob Cross is. Durrant amúgy 106,05-ös átlaggal, és 127-es legmagasabb kiszállóval nyert Wright ellen.

„Ez egy őrült nap volt" – mondta a James Wade-et kiütő Robbie Green, aki még azt is elmondta a meccs után, hogy hajnali négykor lázasan ébredt és fogalma sem volt, hogy rendbe jön-e. Később antibiotikumokat szedett és reméli a következő napokban jobban lesz. Mensur Suljovic is könnyed sikerrel kezdett a BDO ranglista-első Mark McGeeney ellen.

doztgvcxkaac-ay.jpg

A játéknapon van Gerwen (100,95), Rob Cross (103,67), Gerwyn Price (102,83) a fent említett Durrant, a vesztes Peter Wright (102,84), Scott Mitchell (100,02) jutott el százas átlag fölé.

Az E-H csoport meccseinek eredményei:

Michael Smith 5-3 James Wilson (G)

Stephen Bunting 5-4 Jeffrey de Zwaan (F)

Berry van Peer 5-4 Simon Whitlock (H)

Alan Norris 5-4 Corey Cadby (E)

Dave Chisnall 5-2 Scott Mitchell (F)

Mensur Suljovic 5-2 Mark McGeeney (G)

Gary Anderson 5-3 Cameron Menzies (H)

Glen Durrant 5-2 Peter Wright (E)

Az A-D csoport meccseinek eredményei:

Gerwyn Price 5-3 Steve Lennon (B)

Robbie Green 5-1 James Wade (C)

Mark Webster 5-3 Darren Webster (D)

Rob Cross 5-1 Joe Murnan (A)

Phil Taylor 5-1 Peter Machin (C)

Michael van Gerwen 5-1 Ross Montgomery (A)

Raymond van Barneveld 5-1 Jamie Hughes (B)

Daryl Gurney 5-1 Danny Noppert (D)

doy5fhcx0aipl0q.jpg

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr6413245259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása