9 Nyíl

MvG + European Darts Matchplay = Mesterhármas

2018. július 02. 11:35 - adam_f

2018 PDC European Tour 9. - European Darts Matchplay - edel-optics.de Arena, Hamburg (értékelések)

Michael van Gerwennek minden összejött a hétvégén: tökéletes teljesítmény, kilencnyilas, tornagyőzelem. Nem is kellett semmi más. Ezzel egyébként a holland már harmadik alkalommal (2015 és 2017 után) hódította el a European Darts Matchplay trófeáját (ebből kettőt Hamburgban, egyet pedig Innsbruckban tett meg). Viszont Willie O'Connor sem lehetett szomorú, hiszen második ír játékosként (Steve Lennon után, aki ugyancsak MvG-től kapott ki) finálét játszott, és ezzel azért komoly pontokat (meg fontokat) tehetett zsebre. Nézzük, hogy értékeltek a versenyzők a tegnapi döntő után.

5ff53012837bc20f63a7a3b79893695a-rimg-w720-h256-gmir.jpg

MICHAEL VAN GERWEN (NED) - aki harmadik alkalommal nyerte meg a European Darts Matchplay-t:

"Nagyon örülök, hogy megnyertem ezt a címet, és boldog vagyok azért is, ahogyan most játszottam. William is nagyon jól dobott ezen a hétvégén, fantasztikus teljesítménnyel rukkolt elő, viszont itt is csak egy győztes lehetett, az pedig szerencsére én voltam. Természetesen nem egyszerű ezeket a címeket megnyerni, hiszen rendkívül összetetten kell játszanod ahhoz, hogy le tudd győzni ezeket a szintén jó szinten lévő játékosokat. Nagyon nagy érzés volt kilencnyilast dobni egy ilyen közönség előtt - már úgyis régen tettek ilyet a European Tour-on, és örülök neki, hogy ez most nekem sikerült."

Emlékeztetőül az a bizonyos kilencnyilas a Ryan Joyce elleni mérkőzésről, melyet Vereczkey Lajos és Bata Bogdanov Daniella kísértek, mint írók:

Aki pedig nem látta, annak itt van a döntő teljes felvétele, valamint a finálé statisztikája is:

final_6.jpg

A hétvége statisztikáit a TheRedBit készítette és bocsátotta rendelkezésünkre, a videók pedig a Sportixer valamint az NMS19 oldalakról kerültek hozzánk.  

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr9414087607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása