9 Nyíl

Szenzációs bejelentés: Phil Taylor visszatérhet

2018. július 29. 16:59 - Denis Potvin

Amiben annyian reménykedtünk, akik szeretik a dartsot, az ma úgy néz ki újra átírja a történelmet. A legenda, Phil Taylor visszatér. Tudtuk, hogy hiányzik neki a darts és azt is tudtuk, hogy sokáig nem fogja csak úgy simán nézni a többiek versenyét. Imáink meghallgattattak, "The Power" visszatér.

Legalábbis az alábbi videóinterjúban erről beszélt. A World Matchplay Darts szünetében elmondta, beszélni fog Barry Hearnnel, a PDC komisszárjával és ha kap szabadkártyát, akkor ott lesz az év végi világbajnokságon. Reménykedjünk mindannyian abban, hogy Hearn úr kegyes lesz és megint látjuk Taylort a színpadon.

Ámen!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr114148865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dolmányos varjú 2018.07.30. 09:35:14

Taylor térjen vissza, ha szeretne, de azzal nem értek egyet, hogy szabadkártyát kapjon, tessék megcsinálni a kvalifikációt. Értem én, hogy ő Taylor, de akkor is igazságtalan lenne a többiekkel szemben, ha kvalifikáció nélkül kint lehetne a vb-n.
süti beállítások módosítása